İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 23-01-2023 13:59

Milli Görüş'ten Samsun Çıkarması

Saadet Partisi Genel Merkezi planlaması ile 19-20-21 Ocak tarihlerinde Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, Genel İdare Kurulu Üyeleri Bekir Demirkaya, Dursun Ali Düzenli, Hasan Uzun, Engelliler Koordinasyon Başkanı ve GİK Üyesi İsrafil Bayrakçı ve yine GİK Üyesi Fatma Nevin Gökçe'lerin katılımlarıyla Samsun’un bütün ilçelerinde üç gün boyunca sahada çalışmalar yapılırken, Saadet Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Zekai Adem Sapancı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Milli Görüş'ten Samsun Çıkarması

Saadet Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Sapancı şunları söyledi:

“Esnafından, STK’sına, Resmi Kurum amirlerinden, Odalara, işçisinden, memuruna velhasılı toplumun her kesimine ulaşılmaya  çalışıldı. Çarşamba ilçemizde de  bir planlama ile şehir içerisinde doğu ve batı yaka da ana arterler, sanayii ve Dikbıyık'ta iki ayrı ekip ile çalıştık. Fakat planladığmız istikametlerden sadece şehir içerisinde ziyaret yapabildik. Sebebi, özellikle 40 yaş civarı ve altındaki seçmen kitlesi pür dikkat dinliyor, soruyor, bilmek istiyor. Dolayısıyla da iki ekip başımızda anlatmak, aktarmak, bilgilendirmek durumunda kalınca ziyaretler uzadı. Tabii çalışmalar devam edecek ve ilçemizde köy, kent demeden bir plan dahilinde bu çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Elbette herkese ulaşılamadı ama ulaşıla bilinen her kesimde çok olumlu izler bırakıldı. Özellikle de gençlerle iletişim kurulmaya çalışıldı ve gözlemlerimize göre ulaşabildiğimiz gençlerimizin kalplerine dokunuldu.

Bu çalışmalarımız elbette yeterli değil, bu saatten sonra inanıyorum ki teşkilat mensuplarımız aldıkları bu enerji, moral ve motivasyondan sonra eksik kalanları tamamlamak, gidilemeyen, ulaşılamayan yerlere ulaşmak için bar güçleriyle çalışacaklardır.

Bu çalışmalarımızı kamuoyuna duyuran, aktaran, gündeme taşıyan basın yayın emekçilerine de elbette teşekkürlerimizi arz ediyoruz. Bir teşekkür de teşkilat mensuplarımıza, onca baskıya, hor ve hakir görmeye rağmen, zerre sarsılmadan, samimiyet, disiplin ve inançla sahada yetkililerinin yanında saf tutmuşlardır. Bu çalışmalarımızda yine gördük ki milletimizin çoğu kararını vermiş ve DEĞİŞİM DİYOR-İSTİYOR!

Ve bizler inanıyoruz bu DEĞİŞİKLİK OLACAK, yeniden büyük Türkiye ve adil yeni bir dünya düzeni için yarınlar Milli Görüş Saadet Partisi kadrolarının olacaktır Allah'ın izniyle.

Samsun'da Milli Görüş damgasını vurmuştur.”

AdminAdmin