SİYASET
Giriş Tarihi : 19-12-2023 19:21

Muhtar Adayı Karahan: “Halka Hizmet Hak’ka Hizmettir”

Çarşamba İlçesinde sevilen simalardan,iş insanı ve en genç muhtar adayı 30 yaşındaki Kasım Karahan KirazlıkÇay Mahallesi Muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Muhtar Adayı Karahan: “Halka Hizmet Hak’ka Hizmettir”

31Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli ve İdareler seçimlerinde Çarşamba İlçesi KirazlıkÇay Mahallesi Muhtar adayı olduğunu açıklayan genç ve heyecanlı olmasının yanı sıra kurduğu ekibine güvenilmesini isteyen Muhtar adayı Kasım Karahan çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Muhtar adayı Karahan, “Öncelikle ‘’Halka Hizmet Hakka Hizmettir’’ sloganımızla çıktığımız bu hizmet yolunda Muhtarlık görevinin şahsıma ve ekibime verildiği takdirde 7’den 70’e herkesi kucaklayarak sorumluluk bilinciyle Mahallemizin sorunlarını çözmek, yetkili mercilere ulaşarak halkımıza daha iyi hizmet getirmek benim boynumun borcu olsun. Beni yakından tanıyanlar çok iyi bilir ki asla ayırım gayırım yapmam. Her zaman hak ve halkımızın yanında durmuşumdur. Şayet mahallemiz bizlere bu görevi verirlerse bizde mahallemizden aldığımız bu güç ile onlara hizmet edeceğimden hiçbir kimsenin şüphesi olmasın. Mahallemiz adına en doğru kararın verileceğine canı gönülden inandığımız yerel seçimlerde biz de projelerimizi mahallemiz için geliştirmek ve hayata geçirmek için son derece hevesli, istekli ve kararlıyız diyerek 31 Mart’ta yapılacak olan mahalli ve İdareler seçimlerimiz başta Ülkemize ve Çarşambamıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim.

AdminAdmin