SİYASET
Giriş Tarihi : 10-12-2023 17:23

Mümin Ertan Kadınlarla Kahvaltıda Buluştu

AK Parti Terme Belediye Başkan A.Adayı Mümin Osman Ertan, Terme ilçesinde fabrikalarda çalışan emekçi kadınlar ile Terme ilçesinde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Mümin Ertan Kadınlarla Kahvaltıda Buluştu

Tüm kadınlarla bir araya gelerek fikirlerini almak istediğini dile getiren ve fabrikalarda çalışan emekçi kadınlarla bir araya gelerek dinleyen AK Parti Terme Belediye Başkan A.Adayı Mümin Osman Ertan, "Bugün, Terme’de düzenlenen kahvaltı programında, ilçemizdeki emekçi kadınlarımızla bir araya gelerek, onların toplumda daha etkin bir rol oynaması için gereken projeleri destekleme kararı aldık. Kadınlarımızın yaşam kalitesini artırmak amacıyla ortak bir vizyon oluşturmak için istişarelerde bulunduk. Bu çabalarımızı sürdürerek, toplumun her kesiminde kadınların katılımını teşvik etmeye devam edeceğiz. Toplantımıza katılan tüm emekçi ablalarımıza ve kardeşlerimize teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Ertan, Terme Belediye Başkanı olması durumunda kadınların fikirlerine ve görüşlerine önem vererek Terme’yi daha iddialı bir ilçe yapmak istediklerini sözlerine ekledi.

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin