SİYASET
Giriş Tarihi : 10-01-2024 15:54

Nihat Soğuk, Aday Adaylığını Açıkladı

Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Nihat Soğuk, AK Parti Çarşamba İlçe Binası’nda AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Aday Adaylığını gerçekleştirilen program ile açıkladı.

Nihat Soğuk, Aday Adaylığını Açıkladı

Çınarlık Belediye Başkanı iken AK Parti’ye ilk geçen belediyelerden biri olduklarını dile getiren AK parti Çarşamba Belediye Başkan Aday Adayı Nihat Soğuk, “Beni siyaseten bir çoğunuz tanıyorsunuz. Geçmişte Çınarlık Belediye Başkanlığı şu an ise Çarşamba Meclis Üyesi olarak Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekilliği görevini icra ediyorum. Sporu çok seviyorum ve futbolcu olarak Çarşambaspor, Tokatspor ve Sökespor'da futbol oynadım. Bu nedenle de Çarşambaspor’u da Samsunspor’u da ayrı seviyorum. Bir süre esnaflık yaptıktan sonra Çınarlık Beldesi'nde Refah ve Fazilet Partilerinde Kurucu Belde Başkanlığı, Fazilet Partisi Meclis üyeliği ardından ise Fazilet Partisi’nden 1999 yılında başlayan Çınarlık Belediye Başkanlığı görevimi yürüttüm. 2001 yılında AK Parti'nin kurulmasıyla, 1994 yılından beri büyük inanç ve sevgiyle Erdoğan'la birlikte yola devam ettim.

15 yıl Çınarlık Belediye Başkanlığı, 2014 yılı itibariyle Çarşamba ilçesi Meclis Üyeliği ve Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekilliği ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekilliği yaptım. Bugün itibarıyla Samsun'un en önemli ve en kıymetli ilçelerinden biri olan Çarşamba ilçemizin belediye başkanlığına halkımızın teveccühü ve büyüklerimizin desteği ile aday adayıyım. 2019 yılından beri Çarşambamızda çok önemli hizmetler veren başkanımız Halit Doğan kardeşimizin Büyükşehir Belediyemize Başkan aday olarak açıklanmasının ardından hizmet bayrağını çok daha ileriye taşımak amacıyla Çarşamba Belediye Başkanlığı’na talibim. Bu süreç içerisinde kalbi halka hizmet amacıyla çarpan, Çarşamba’nın sosyoekonomik, kültürel ve belediyecilik hizmetlerine katkı sağlamış, ilçemizi mevcut halinden hep daha ileriye taşıma aşkı taşıyan tüm kardeşlerimle birlikte hareket etmek istiyorum.

Potansiyeli ve mevcut yapısı ile çok daha iyi yerlerde olmayı hak eden Çarşamba için Allah'ın yardımı, hükümetimizin tecrübesi, Büyükşehir Belediyemizin katkılar ve halkımızın desteğiyle bu kutsal hizmet yolculuğunu başlatmaya hazırız ve kararlıyız. Çarşambamız için bundan sonrası çok daha güzel ve aydınlık olacaktır” şeklinde konuştu.

Soğuk’un aday adaylık açıklamasına çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin