İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 29-01-2023 15:53

Nurullah Genç Çarşambalı Sevenleriyle Buluştu

Çarşamba Belediyesi 2023 Kültür Sanat Günleri kapsamında yazar ve şair Prof. Dr. Nurullah Genç 'Başarı Bedel İster' isimli konferansıyla Çarşambalı sevenleriyle buluştu.

Nurullah Genç Çarşambalı Sevenleriyle Buluştu

Çarşamba Belediyesi 2023 yılında birbirinden değerli isimleri Çarşambalılarla buluşturmaya devam ediyor. Belediye tarafından düzenlenen ocak ayının son programında, yazar ve şair Prof. Dr. Nurullah Genç, sevenleriyle bir araya geldi.

Programı Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, ilçe protokolü ve Çarşambalılar büyük bir ilgiyle takip etti.

Programa dair konuşan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, "Usta kalem Prof. Dr. Nurulah Genç'i Çarşambalı hemşehrimizle buluşturmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Nurullah Hocamız da program esnasında "Bu ülke, yüzlerce yıl yaşayacak eserlerin ülkesidir" diyerek çok güzel bir sözle ifade etti. Biz de Çarşamba Belediyesi olarak yüzlerce yıl yaşayacak, Çarşamba'ya hizmet sağlayacak projeler gerçekleştirme gayesiyle çalışıyoruz. Programın isminden de hasıl olacağı üzere, hocamız bizlere 'Başarı Bedel İster' diyerek başarılı olmak üzere çok güzel bir konferans gerçekleştirdi. Bizler de başarının çalışarak olacağının, Çarşamba'nın çalışan, üreten, düşünen kişileri hak ettiğinin farkındayız. Bu düşünce ve özenle ilçemiz için hizmet etmeye devam ediyoruz. İnşallahbu tarz programlarla da hemşehrilerimizi buluşturmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Prof. Dr. Nurullah Genç’in 'Başarı Bedel İster' konferansı, salonu dolduran Çarşambalı sevenlerinin alkışlarıyla son buldu. Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, programın bitiminde Prof. Dr. Nurullah Genç'e Çarşamba'nın simgesi Tarihi Göğceli (Çivisiz) Cami rölyefi ve çiçek hediye etti.

AdminAdmin