İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 12-04-2023 15:47   Güncelleme : 12-04-2023 16:21

Okulun Yaramaz Misafiri

Çarşamba Şehit Ferhan Hasovalı İlk ve Ortaokulu’na dadanan bir karga açık pencerelerden sınıflara girerek öğrencilerin kalem ve silgilerini alarak kaçıyor.

Okulun Yaramaz Misafiri

Son olarak 4/B sınıfına girerek sıralarda gezen ve öğrencilerin kalemleri ile oynayan karga daha sonra açık pencereden çıkarken, öğrenciler karganın açık sınıf pencerelerinden sınıflara girerek kalemlerini ve silgilerini alıp kaçtığını söylediler.

Okula alışan ve sürekli olarak sınıflara giren kargaya alışan öğretmen ve öğrenciler kargaya bir isim bulacaklarını dile getirdiler.

Karganın sürekli olarak sınıflara girdiğini söyleyen okul müdürü Mudahher Sağlam, “Yaklaşık 15 gündür okulumuza gelen karga ilgisini çekiyor. Sınıflara giriyor ve çocuklarda kargayı sevdiler. Zaman zaman da kargayı besliyorlar. Hayvan sevgisi açısından da çocuklar için iyi oldu. Okulumuzu gün içerisinde sürekli ziyaret ediyor. Biz kargadan memnunuz. Şu ana kadar bir isim koymadık ancak bir isim koymayı düşünüyoruz. Öğrencilerle birlikte kargaya bir isim de karar vereceğiz” diye konuştu.

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin