İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 26-09-2022 17:43

“Önceliğimiz Kaliteli Hizmet”

My Garden Nature Club Hotel Müdürü Mehmet Arıcı, işletmesini 3 ay önce devraldıkları otelin adının değişmesinden verilen hizmete kadar önemli açıklamalarda bulunarak “Bizim birinci önceliğimiz misafirlerimize kaliteli hizmet vermek” dedi.

“Önceliğimiz Kaliteli Hizmet”

My Garden Nature Club Hotel Müdürü Mehmet Arıcı, “Ashan Şirketler Topluluğu olarak 2016 yılında filo şirketi olarak hizmete başladık. Cengiz, Limak, Kolin, Kalyon, İstanbul yeni havalimanı projesinde yer aldık. Çanakkale 1915, Cumhurbaşkanlığı koruma araçları akabinde Ulaştırma Bakanlığı’nda yol aldık. 2020 yılından önce de turizm işine girmeye başladık. Turizm sektöründe de ilk işimiz çağrı merkeziydi ve ardından otelciliğe başladık. My Garden Nature Club Hotel Ayvacık dışında Balıkesir ilimizde işlettiğimiz termal bir otelimiz var.

Sonrasında eski adı ile Legend Otel’in kapandığını ve işletmeci arandığını öğrendikten sonra buraya geldik ve incelemelerimize başladık. Ayvacık ilçesi gerçekten doğa harikası bir yer ve daha önce yaşanan bazı sıkıntılara rağmen bu otelin işletmesini almaya karar verdik. Buradaki hedefimiz Ayvacık’ın görünmeyen güzelliklerini, saklı cenneti tüm güzellikleri ile Türkiye’ye tanıtmaktır. Sonrasında dış pazara tanıtmayı hedefliyoruz. Önceliğimiz tabi ki bu bölgenin insanına burayı tanıtmak oldu, akabinde ise amacımız yurt dışından gelen insanların burayı tüm güzellikleri ile tanıması oldu. Bu bağlamda biz otelimizin işletmesini yaklaşık 3 ay önce aldık. Otelimizde belli değişiklikler yaptık. Burada misafirlerimize kaliteli ve en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Hedeflerini de açıklayan Arıcı sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“My Garden Nature Club Hotel olarak önümüzde hedeflerimiz var. Otelimizin sınırları içerisinde bir zip line hattı kurmayı ve yine otelimiz sınırları içerisinde bir aqua park kurmayı hedefliyoruz. Bunun yanı sıra bungalov evlerin sayısını yükselterek daha kaliteli bir hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Bölge insanları ile iyi bir ekip oluşturduk ve iyi bir hizmet vermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

Otelin adının değiştirilmesine de değinen My Garden Nature Club Hotel Müdürü Mehmet Arıcı, “Legend ismi güzel bir isim, ancak 12 yıl boyunca hizmet vermiş bu otelin yaptığımız araştırmalarda ulusal değil yöresel hizmet verdiğini ve belirli sıkıntıların yaşandığını öğrendik. Bu Ashan Şirketler Grubu’na uymayan bir konseptti ve biz tamamen bir aile oteli yaratmak adına yola çıktık ve bunun neticesinde de kurumsal bir firma olduğumuz için öncelikle otelin ismini değiştirdik” diyerek sözlerini sürdürdü.

Otele ait restoranda canlı müzik yapmayı da planladıklarını söyleyen Arıcı, tamamen bir aile ortamında insanların eğlenip keyif aldıkları bir ortam yaratmayı planladıklarını ve canlı müzikle alakalı olarak görüşmelerinin sürdüğünü ve hafta sonları canlı müzik programı yapmak istediklerini ve canlı müziğe gelen müşterileri ‘Güzel başlayan bir gece hüsranla sonuçlanmasın’ anlayışı ile kendi transfer araçları ile evlerine bırakmayı planladıklarını sözlerine ekledi.

Otelde ilk hedeflerinin kaliteli hizmet olduğunu yineleyen My Garden Nature Club Hotel Müdürü Mehmet Arıcı, “Az öncede belirttiğim gibi 3 aylık süreçte bazı olguları yıkmak için mücadele verdik ve bunda da başarılı olduk. Geçtiğimiz günlerde de otelimizin bahçesinde bir kır düğünü organizasyonu yaparak yöre halkının da kaliteli hizmet ile takdirini aldık. Biz otelimizin işletmeciliğini yaparken ilçeye ve bölgeye de ekonomik olarak katma değer sağlamak istiyoruz. Bunun için de Karadeniz turuna çıkmış firmalar ile de görüşmelerimizi sürdürüyoruz ve şu anda da bir kafilemiz otelimizde konaklıyor. Ayvacık ilçemizde iş partnerimiz olan Ebru hanım ile birlikte hareket ediyoruz ve kendisi de ilçede bir restoran işletiyor ve ilçeyi markalaştırmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

Haber: Yaşar KARAMAN/M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin