SAMSUN HABER
Giriş Tarihi : 19-04-2023 17:18

Öncü ve Örnek Belediyecilik

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Kardeşlik engel tanımaz’ iftar programında konuşan Başkan Mustafa Demir, “Samsun Büyükşehir Belediyesi hemen hemen her alanda örnek ve öncü belediyeciliği hızla hayata geçiriyor” dedi.

Öncü ve Örnek Belediyecilik

Samsun Büyükşehir Belediyesi, tarafından ‘Kardeşlik Engel tanımaz’ iftar programı düzenlendi. Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salon’da gerçekleştirilen programa AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Metin Köksal ile genel sekreter yardımcıları, daire başkanları, siyasi partilerin temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

‘HER ZAMAN SİZİN YANINIZDAYIZ’

Programda konuşma yapan Başkan Demir, “Samsun Büyükşehir Belediyesi hemen hemen her alanda örnek ve öncü belediyeciliği hızla hayata geçiriyor. 1 milyon 400 bin nüfusumuz var. Vatandaşların hayatına dokunan, herkesin hayatına katkı veren, insanını mutlu eden, enerji katan, güzelleştiren,  sevindiren, belediyeciliği de bir taraftan inşa ediyoruz. Hepimiz engelli olmaya adayız. Bütün imkan ve kabiliyetlerimizle sizin hayatınıza dokunmaya gayret ediyoruz. Biz sizlerin her zaman yanınızdayız” dedi.

‘DEMOKRASİ BAYRAMI YAŞAYACAĞIZ’

Samsun Milletvekili Demircan ise Samsun’un tarihiyle, coğrafyasıyla, çok özel ve güzel bir şehir olduğunu belirterek “Bu güzel şehirde yaşayan değerli hemşehrilerimiz 14 Mayıs’da bir bayram daha idrak edeceğiz. Bir demokrasi bayramı yaşayacağız ve yaşatacağız. Türkiye bugün bağımsızlığını güçlendirmek için kendi uçağını yapmaya başladı, kendi gemisini yapıyor. Kendi İHA, SİHA ve hava savunma sistemlerini üretiyor. Bütün bunlar bu aziz milletin bağımsızlığını sürdürülebilir halde tutmak ve millet egemenliğini yerine getirmek mücadelesidir” diye konuştu.

AdminAdmin