SİYASET
Giriş Tarihi : 09-03-2024 22:36

“Onlar Dava İçin Değil Koltuk İçin Yola Çıkmışlar”

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, seçim çalışmaları kapsamında Sungurlu Mahallesi’nde miting yaparken, “Sayın Cumhurbaşkanımız dün akşam yaptığı açıklamada bu seçimin kendisi için yasal olarak son seçimi olduğunu ifade etti. Cumhurbaşkanımızla yol yürüdüğünü iddia edenlerin gerçek yüzü ortaya çıktı; onlar dava için değil koltuk için yola çıkmışlar” şeklinde konuştu.

“Onlar Dava İçin Değil Koltuk İçin Yola Çıkmışlar”

Köy köy, sokak sokak seçim çalışmalarını sürdürdüklerini belirten AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, “Tam bu mahallemizde tam bu sokağımızda yakın bir zamanda altyapı sorununu hallettik. Bu mahallemizin doğalgaz eksiği de yok, hepsini hallettik. Yeni uygulama parke taşları ile Sungurlu Mahallemizin üst yapısını da hallettik. Mahallelerimizin ne eksiği varsa inşallah gece gündüz çalışarak gidereceğiz” diye konuştu.

3’LÜ SAC AYAĞI

İlçede hizmetin olabilmesi için ilçe belediyesi, büyükşehir belediyesi ve merkezi hükümetin uyumlu çalışması gerektiğini dile getiren Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, " Önümüzdeki dönemde Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Halit Doğan ile birlikte altyapı çalışmalarını, Büyükşehir ile alakalı çalışmalarımızı daha hızlı bir şekilde gerçekleştireceğiz. Hep söylüyorum ve söylemeye de devam edeceğim; bir ilçe belediyesinin gerekli yatırımları yapabilmesi adına 3 saç ayağı çok önemlidir. Bu üç saç ayağı, ilçe belediyesi, büyükşehir belediyesi ve merkezi hükümet yatırımlarını yönetebilecek bir yönetim anlayışıdır. İşte Türkiye’ye, Samsun’a ve Çarşambamıza son 20 yılda yaptığımız yatırımları görüyorsunuz. Ben şunu yaptım, ben bunu yaptım, hep ben demekle olmuyor. Bugüne kadar bu hizmetleri AK Parti yaptı, Cumhur İttifakı yaptı. Bundan sonra da ben değil biz yapacağız. AK Parti mührü ile yaptık Cumhur İttifakımızın gücüyle yaptık" şeklinde konuştu.

ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Organize Sanayi Bölgesi’ne ve istihdama yönelik atılacak adımlar ile alakalı da konuşan Gür sözlerini şöyle sürdürdü:

“Organize Sanayi Bölgemiz yükseliyor. 36 fabrikanın yer tahsisleri yapılmış ve 4 fabrikamızın da bacası tütüyor. Tamamı bittiğinde 7 bin 500 Çarşambalı genç orada iş imkanına kavuşacak. Orada 400 bin metrekarelik bir alan var. O alan şu anda çalılık, ancak Orman Bakanlığı’nın kayıtlarında o alan birinci sınıf orman arazisi olarak görünüyor. Orman Bakanlığı’na giderek buranın orman vasfını kaybettiğini fotoğrafları ile göstererek buranın sanayi bölgesine kazandırılmasını sağlayacağız. Bunu da yapınca oraya 15 fabrika daha kazandıralım, 3 bin 500 gencimize daha iş imkanı sağlayalım. Gençlerimiz iş bulmak için gurbete gitmesin.”

ONLAR DAVA İÇİN DEĞİL KOLTUK İÇİN YOLA ÇIKMIŞLAR

‘Biz yolumuzdan dönmedik, dönmeyeceğiz’ diyen Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, “Bizim liderimiz mazlum milletlerin umududur. Sayın Cumhurbaşkanımız dün akşam yaptığı açıklamada bu seçimin kendisi için yasal olarak son seçimi olduğunu ifade etti. O yüzden Sayın Cumhurbaşkanımızın son döneminde ona en güçlü desteği vermemiz gerekiyor. Yıllarca Sayın Cumhurbaşkanımızla yol yürüyenler, yıllarca Sayın Cumhurbaşkanımızın dava arkadaşı olduğunu iddia edenler bugün A partisinden, B partisinden, tarafsızdan, kıyıdan, bağımsızdan Sayın Cumhurbaşkanımızın karşısına dikiliyorlar. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Cumhur İttifakımızın oylarını aşağıya çekmeye çalışıyorlar. Sayın Cumhurbaşkanımız bugün Filistin’de inim inim inleyen Müslüman kardeşlerimizin bütün Dünya’ya sesini duyurmaya çalışacak, O’nun sesinin güçlü çıkması gerekirken sen o sebeple, bu sebeple Cumhurbaşkanı’nın karşısına geçip O’nun oyunu düşürmeye çalışacaksın. Aday gösterilirken iyi, aday gösterilmeyince ‘küstüm oynamıyorum’. Bunun davayla dava adamlığı ile yakından uzaktan alakası olamaz. Biz ne diyoruz; ‘kim dönerse dönsün, biz dönmeyiz yolumuzdan’ diyoruz. Cumhurbaşkanımızla yol yürüdüğünü iddia edenlerin gerçek yüzü ortaya çıktı; onlar dava için değil koltuk için yola çıkmışlar” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin