SAMSUN HABER
Giriş Tarihi : 26-03-2023 12:24

“Onların Hep Yanındayız”

Samsun Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere her gün iki öğün sıcak yemek dağıtmaya devam ediyor. Ramazan ayında iftar ve sahur için hazırlanan yemekler ekipler tarafından kapı teslimi adreslere götürülüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, paylaşmak ve yardımlaşmanın dinimizin emri olduğunu söyleyerek, “Gıda yardımlarının yanında iftarda sıcak yemek, sahurda da kahvaltı servisi ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

“Onların Hep Yanındayız”

Sosyal ve ekonomik açıdan dar gelirli vatandaşlara yardım elini uzatan Samsun Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını sürdürüyor. Evinde yemek pişirecek durumu olmayan yaşlı, kimsesiz, engelli, bakıma muhtaç vatandaşları yalnız bırakmayan Samsun Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında da yardımlarını aralıksız sürdürüyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın titiz çalışmasıyla tespit edilen gerçek ihtiyaç sahipleri için belediye, iftar ve sahur için yemek hazırlıyor.

Belediyeye ait Anakent Anonim Şirketi Yemek İşleme Merkezi mutfağında sağlık ve hijyen koşullarına dikkat edilerek her gün 4 çeşit sıcak yemek pişiriliyor. Usta aşçıların elinden çıkan birbirinden lezzetli yemekler, iftar öncesinde servis araçlarıyla kapı kapı evlere dağıtılıyor. Sahur öncesinde de ihtiyaç sahibi vatandaşlara kahvaltı paketleri ulaştırılıyor.

‘VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

Sosyal belediyeciliğe büyük önem verdiklerini ifade eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Yıl boyunca belirlenen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza hergün iki öğün sıcak yemek yardımı yapıyoruz. Ramazan ayında da bu çalışmamız devam ediyor. Gıda yardımlarımız, ekiplerimiz tarafından adreslerine ulaştırılıyor. Bu desteğimize ilaveten iftarda sıcak yemek, sahurda da kahvaltı servisi yapıyoruz. Gıda mühendislerimizin gözetiminde ve steril ortamda hazırlanan yemekleri vatandaşlarımızın evlerine kadar götürüyoruz. Paylaşmak ve yardımlaşmak dinimizin emridir. Biz de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanlarında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

AdminAdmin