SAMSUN HABER
Giriş Tarihi : 13-09-2022 20:50

“Onların Mutluluğu Bizi Mutlu Ediyor”

Samsun Büyükşehir Belediyesi düzenlediği etkinlikte 65 yaş ve üstü kadınların sosyalleşmelerini sağladı. Hanımlar Lokalinde mangala, ahşap blok gibi oyunlar oynayan kadınlar aynı zamanda el becerilerini geliştirmek için çeşitli takılar yaptı. Başkan Mustafa Demir, “Onların birlikte sosyalleşme fırsatı bulmalarının yanında, dayanışma ve iş birliği sergilemeleri, etkinlik sonunda yüzlerindeki mutluluk ve tebessüm bizi ziyadesiyle mutlu ediyor” dedi.

“Onların Mutluluğu Bizi Mutlu Ediyor”

Samsun Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Yaşlı ve Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından 65 yaş ve üstü vatandaşlar için düzenlenen iç mekan ve açık alan etkinlikleri sürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi, Yaşlı Bakım ve Sağlık Hizmetlerinden yararlanan vatandaşlara yönelik manevi bakım ve zihinsel aktivite etkinliği düzenledi.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Hanımlar Lokalinde düzenlenen etkinlikte kadınlar, çeşitli aktivite ve oyunlar oynadı. Birlikte sohbet edip keyifli anlar yaşayan 65 yaş ve üstü kadınlar, manevi ve zihinsel gelimlerine destek olmak amacıyla düzenlenen etkinlikten çok memnun olduklarını ifade ederek Başkan Mustafa Demir başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ise, “Onların birlikte sosyalleşme fırsatı bulmalarının yanında, dayanışma ve iş birliği sergilemeleri, etkinlik sonunda yüzlerindeki mutluluk ve tebessüm bizi ziyadesiyle mutlu ediyor” dedi.

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Yaşlı ve Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Emrah Baş da, “65 yaş ve üstü evli veya tek başına yaşayan, kimi kimsesi olmayan, ekonomik ve sosyal yönden yoksun durumda olan yaşlılarımızın evlerine hapsolmalarını engellemek, fiziksel, zihinsel ve ruhsal açıdan gelişimlerini desteklemek amacıyla iç mekan etkinlikleri düzenliyoruz” diyerek, “Hanımlar Lokalinde Kur’an-ı Kerim tilaveti ve sohbet ile manevi bakım anlamında destek alan yaşlılarımız, el becerilerinin geliştirilmesi için anahtarlık ve takı yapımı çalışması yaptı. Ayrıca zihinsel gelişimleri için de ahşap blok ve mangala gibi oyunlar oynanarak kaliteli zaman geçirdi” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin