SAMSUN HABER
Giriş Tarihi : 09-10-2022 17:51

Osmanlı Perde Samsun’da Açıldı

Osmanlı Perde Samsun Şubesi, Samsun’un İlkadım ilçesinde Saitbey Mahallesi Bağdat Caddesi’nde hizmete açıldı.

Osmanlı Perde Samsun’da Açıldı

Merkezi Çarşamba’da olan ve sahibi Devlet-i Aliyye Ocakları Samsun İl Başkanı Serkan Öztoprak olan Osmanlı Perde’nin Samsun Şubesi’nin açılışı yoğun katılım ile mehteran gösterisi eşliğinde gerçekleşti.

Yıllardır Çarşamba ilçesinde ticari olarak faaliyetlerini sürdürdüklerini dile getiren işyeri sahibi Serkan Öztoprak, “Aslen Çarşambalıyım ve yıllardır da orada faaliyetimizi firma olarak sürdürüyoruz. Bugüne kadar Çarşamba ilçemizde müşterilerimize kaliteli hizmet verdik ve firmamızın büyümesi adına Samsun’a bir şube açmaya karar verdik. İnşallah kaliteli hizmetimizi Samsun halkımızla da buluşturuyoruz ve bunun gururunu yaşıyoruz. Ben bu gurur dolu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize ve gelemese bile mesaj çekerek ya da arayarak durumunu ileten tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Öztoprak’ın konuşmasının ardından açılış kurdelesi AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Mücahit Erbin, Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şahin ve Büyük Birlik Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Ertan Sağlam tarafından kesilerek işyerinin açılışı gerçekleştirildi.

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin