İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 11-11-2023 17:01

Parla Fashion House’a Görkemli Açılış

Parla Fashion House, Çarşamba ilçesi Orta Mahalle Atatürk Bulvarı’nda protokol üyelerinin de katılımıyla hizmete açıldı.

Parla Fashion House’a Görkemli Açılış

Aleyna Pala, Nilgün Pala, Hatice Çamur ve Ayşe Karayiğit’in ortak olduğu Parla Fashion House giyim mağazasının açılışında konuşma gerçekleştirilen Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Çarşambamızda düğün, nişan gibi etkinlikler için kadın giyimi üzerine bir mağazanın açılışını gerçekleştiriyoruz. 4 kadın hemşehrimizin girişimci olarak bir işyeri açması bizleri ayrıca gururlandırıyor. Ben kendilerine bol bereketli kazançlar diliyorum ve yeni işyerimizin Çarşambamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’ın ardından söz alan Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım ise yeni bir işyerinin kadınlar tarafından açılmasının kendilerini gururlandırdığını belirterek işyerinin Çarşamba ilçesine hayırlı olması temennilerini iletti.

Son olarak söz alan 18, 19 ve 20. Dönem Samsun Milletvekili Cemal Alişan ise şunları söyledi:

“Tanıdığımız ailelerin bir araya gelerek bir işyerini Çarşamba’ya kazandırması bizleri onurlandırdı. Kadınlarımızın gelip alışveriş yapabileceği bir işyeri daha Çarşambamızda açılıyor. Çarşambamıza ve işyeri sahiplerine hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.”

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Sonkaya ve işyeri sahipleri tarafından kesilirken, daha sonra işyerini gezen protokol üyeleri işyeri sahiplerinden işyeri ile alakalı olarak bilgiler aldı.

Açılışa ayrıca çok sayıda davetli katıldı.

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin