SPOR
Giriş Tarihi : 11-03-2023 13:36   Güncelleme : 11-03-2023 13:52

Plevne’den Şok Karar!

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 4. Grup’ta mücadele eden lider Tokat Belediye Plevnespor'un yarın sahasında karşılaşacağı Çarşambaspor maçında deplasman taraftarlarının tribüne alınmayacağına ilişkin açıklama yapıldı.

Plevne’den Şok Karar!

Tribün dezenformasyonunu eden Çarşambaspor taraftarlarının maça alınmayacağını belirten açıklama yapan Tokat Valiliği tarafından şu açıklama yapıldı:

“İlgili sayılı yazı ile Tokat Belediye Plevnespor’un iç saha maçlarını yapmakta olduğu GOP Stadyumu’nun misafir tribününde bulunan beton zemin ve stad duvar tuğlalarında oluşan dezenformasyon nedeni ile tuğla ve taş parçaları döküldüğü, bu parçalar her ne kadar temizlense de taraftarlar tarafından parçaların sökülebildiği, stadyumun fiziki yapısı açısından misafir takım seyircilerinin alınabileceği başka tribün bulunmadığı, tüm bu sebepler değerlendirildiğinde; misafir takım seyircisi alınması halinde oynanacak olan spor müsabakalarında taraftarların ve sporcuların can güvenliği olumsuz olarak etkileneceği, ayrıca telafisi güç ve imkansız zararlara yol açabileceği öngörüldüğünden 2022-2023 sezonunda (GOP) Gaziosmanpaşa Stadyumu’nda kalan haftalarda oynanacak olan müsabakalara misafir takım taraftarının alınmaması, taraftar gelmesi halinde Tokat ili girişinde bekletilerek ile alınmaması ve alınan kararların Tokat Belediye Plevnespor’un bulunduğu Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta bulunan takımlara tebliğ edilmesi istenmiştir.

Bahse konu uygulamaların yer aldığı Tokat Valiliği’nin 09.03.2023 tarih ve 2023/04 sayılı İl Spor Güvenlik Kurulu kararı ile yapılan tebliğlere ait “Telefonla Görüşme Tutanağı” yazılı ekinde sunulmuştur."

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin