SİYASET
Giriş Tarihi : 29-03-2024 13:49

"Proje Yerine Dedikodu Üretiyorlar"

Cumhur İttifakı Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul, halktan umduğunu bulamayan bazı rakiplerin proje yerine 'dedikodu' üreterek kendisini karalamaya yönelik yalanlar ortaya atmasına tepki gösterdi. Şenol Kul, halkın bu zihniyette olanlara 31 Mart günü tokat gibi cevap vereceğini belirtti.

Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde Terme'den Belediye Başkanı olarak seçilmesi beklenen Cumhur İttifakı AK Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul, kazanamayacaklarını anlayan rakiplerinden bazılarının yalana dayalı siyaset yaptığını bunun ise ahlaki olmadığını söyledi.

DEDİKODU ÜRETİM MERKEZİ GİBİ ÇALIŞIYORLAR

Esnaf ziyaretlerinde ve vatandaş buluşmalarında  yalana dayalı kara propagandalara itibar edilmemesini isteyen Şenol Kul, "Maalesef siyasetimizin yalan makineleri yine devreye girmiş durumda. Halktan umduğunu bulamadıkları  ve kazanamayacaklarını anladıkları için 'dedikodu üretim merkezi' gibi çalışmaya başlamışlar. Hakkımda önceki belediye başkanlığı dönemime ilişkin yalana dayalı bilgiler yayarak milletin kafasını bulandırmaya çalışıyorlar. Ancak bunlar beyhude bir çabadır. Bu kötü zihniyete halkımızın 31 Mart günü tokat gibi cevap vereceğine inanıyorum" dedi.

Hayali düşüncelerinde yarattıkları iftira dolu yalanların gerçeklikle alakasının olmadığını da vurgulayan Şenol Kul, “Kendilerine ‘gelin istediğiniz yerde, istediğiniz platformda ortaya attıklarınızı benim yüzüme karşı söyleyin’ çağrısında bulunuyorum, ama 'ses' yok. ‘Söylediklerinizi ispatlayın’ diyorum, bu kez 'tıs' yok. İşte bunlar böyle kaçak güreşirler. O yüzden onlara buradan diyorum ki; ne kadar çamur atarsanız atın, bize değil elinize bulaşır. Siyaset dürüstlük ister. Dürüst olmayanlar ise milletten bugüne kadar hep şamar yedi, yine yiyecekler” ifadelerini kullandı.

TERME MARKA KENT VE CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Bu arada Şenol Kul, seçim çalışmaları kapsamında esnafları ziyaret ederken Yalı Mahallesi sakinleriyle de sohbet etti. Burada Terme'nin yeraltı ve yerüstü zenginlikleriyle büyük bir potansiyele sahip olduğunu anlatan Şenol Kul, şehri 'Marka Kent ve Cazibe Merkezi' haline getirerek halkın gelir ve yaşam kalitesini artıracaklarını söyledi. 

AdminAdmin