SİYASET
Giriş Tarihi : 28-02-2024 19:12

“Projelerimiz Hazır, Biz Hazırız”

İyi Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekçi, haber sitemize özel açıklamalarda bulundu.

“Projelerimiz Hazır, Biz Hazırız”

İyi Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Hüseyin Köz’ün muhtarlarla bir araya geldiği kahvaltı için Çarşamba ilçesine gelen İyi Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekçi, haber sitemize özel açıklamalarda bulunurken, “1 aydır sahadayız. Ancak bildiğiniz gibi 10 ay öncesinde İyi Parti Samsun Milletvekili 2. Sıra adayı olarak yine sahadaydım. Dolayısıyla terimiz soğumadan sahalara tekrar indik. 10 ay önce gezerken Samsun’un bütün sorunlarını, acil alınması gereken aksiyonların hepsini biz tek tek ekibimizle not edip heybemize koymuştuk. Sonrasında da bu işin ehli insanlarla projelerimizi hazırlamaya başladık. Halkın teveccühü, halkta bıraktığımız o pozitif iz, itibar ve sonrasında Genel Merkezimizin takdiri ile İyi Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ceketini giyerek şu anda Samsun’da hizmet aşkıyla sahadayız. Seçmenimizde bizim için çok olumlu bir hava var. Bizim için olumlu millet için olumsuz bir durum. Neden derseniz; mevcut ekonominin durumu, insanlarda artık pahalılıktan dolayı bıçağın kemiğe dayanmış hali ve herkesin genel seçimlerden sonra bu yerel seçimlerin iktidara bir uyarı olarak gördüğü seçim olarak görülüyor. Bu Samsun’da da işleyecek gibi görülüyor, çünkü halktan aldığımız tepki bunu gösteriyor. Halkımız bir değişim ve yenilik istiyor. Çünkü Samsun’da işlemeyen bir sistem var. Samsunlular belli başlı kişilere değil Samsun’a ve Samsunlu’ya hizmet edecek insanı arıyor. O umut ışığını da bizim gözümüzde görünce bizim şevkimiz daha da perçinleniyor. Yapacaklarımızı, yapabileceklerimizi herkese anlatmalıyız ki herkesi toplayalım. Şu anda da zaten iktidarla yarışan parti biziz. Son 1 aya giriyoruz ve bu noktada da rasyonel olarak seçmenin bilinçlenmesi gereken bir hal aldı. Bütün adayların potansiyeline saygı duyuyorum, ancak bu yarış iktidar ile İmren Nilay Tüfekçi arasındadır” şeklinde konuştu.

TARIM ÜRÜNLERİ DAĞITIMINI ÇARŞAMBA VE BAFRA OVASINA TEKRAR KAZANDIRACAĞIZ

İyi Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekçi sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Bu bölge ile ilgili yapılacak çalışmalarda da hem istihdama dayalı sanayi yatırımı hem de tarımın tekrardan ayağa kaldırılmasına yönelik tarıma entegre tesislerin oluşturulması; bunlar soğuk hava depoları, bunlar ambalajlama tesisleri, direk ihracata dayalı sistemlerin kurulabilmesi noktasında yatırımcıların buraya gelmesine yönelik çalışmalardır. Bizim Amasya’ya kaptırdığımız tarım ürünleri dağıtımını tekrardan hak ettiği yere Çarşamba ve Bafra Ovası’na dönmesi yönünde çok büyük projelerimiz var. Bunları gerçekleştirmemiz için de tüm Samsun’un desteğine ihtiyacımız var ve büyük bir kesim bizi destekliyor.”

ÇARŞAMBA ŞEKER FABRİKASI

Çarşamba Şeker Fabrikası’nda üretimin durdurulmasının bir hata olduğunu dile getiren İyi Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tüfekçi, “Çarşamba ilçemizde yıllardır atıl durumda bırakılan bir şeker fabrikamız var. Tekrar faaliyete geçirileceği söylenen ancak mevcut iktidar tarafından yine göz ardı edilen Çarşamba Şeker Fabrikası’nı yeniden faaliyete geçirmemiz gerekiyor ve bunun için de Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğimde ilk hedeflerimden biri bu olacak. Türkiye’nin belki de dünyanın en verimli iki ovasına sahibiz ve tarımsal anlamda bu ovalarımızda tarımsal üretimde maksimum üretimi sağlayacak projelerimiz var” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin