SİYASET
Giriş Tarihi : 27-08-2023 17:30

Saadet Partisi Samsun İl Divan Toplantısı Gerçekleştirildi

Saadet Partisi Samsun il başkanlığı teşkilatlarını, Atakum Alanlı mesire alanında toplayarak, Ağustos ayı il divan toplantısını piknik şeklinde yaparak durumunu değerlendirdi.

Saadet Partisi Samsun İl Divan Toplantısı Gerçekleştirildi

Toplantıya Samsun Milletvekili Mehmet Karaman, GİK Üyesi ve İl Sorumlusu Dursun Ali Düzenli, İl Başkanı Salih Şen, ilçe başkanları, il ve ilçe teşkilatları, kadın ve gençlik Haberleri">gençlik kolları katıldı.

Çarşamba İlçe Başkanı Zekai Adem Sapancı da yönetim kurulundan ve kadın kollarından birer heyet ile katıldı. Toplantıya ilçe gençlik kolları başkanı da katıldı.

Toplantıya Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci de misafir olarak katıldı.

İl Sorumlusu ve GİK Üyesi Dursun Ali Düzenli, “Memleketimiz iyi yönetilmiyor. İsraf, talan almış başını gidiyor.  Zeki gençlerimiz yurt dışına kaçmak için çareler arıyor. Gençlerimiz üniversiteyi bitirmiş, işi yok, senin üç şeritli, dört şeritli yolunun o gence faydası yok. Önce fabrikayı kuracaksın, o genç evlenecek, işinde ailesinde rahat olacak o zaman altı şeritli yolda gitsin,  İlerlesin. Bunu bu batı hizmetkârı iktidar yapmadı, yapamadı, yapamayacak. Bunu da ancak Milli Görüş Saadet Partisi yapacaktır. Biz bunu ortak koalisyonlarda yapmıştık. Bunun içinde teşkilatlarımız, koordineli, ilçe başkanının, il başkanının emrinde disiplinli bir şekilde daha çok çalışmalıdır. Çalışacağız başaracağız, başarmak zorundayız. Dünya mazlumları, Kudüs'ü de, Doğu Türkistan'ı da, dünyanın dört bir yanında zulüm gören insanlık âlemi sizin çalışmalarınızı bekliyor. İnanıyoruz ki Allah'ın yardımıyla biz başaracağız” şeklinde konuştu.

Düzenli’nin ardından söz alan Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman ise şunları söyledi:

“Biz millet vekili olarak son bir ayda, Erzurum, Gümüşhane, Bayburt, Rize, Ordu ve Giresun, Trabzon illerimizde yoğun çalışma temposuyla  milletimizle, teşkilatlarımız la bir araya geldik. Milletimiz yanıyor, dertli, Trabzon'da genel değerlendirme ve Fındık ana gündemli basın açıklaması yaptık. Tarım, ziraat, hayvancılık bitirilmiş milletimiz çok dertli. Biz Saadet Partisi kadroları olarak sürekli sahada olmak zorundayız. Milletimizin derdiyle dertlenmeliyiz, onlara güven vermeliyiz, en zor anlarında yanlarında olacağımızı hissettirmeliyiz.

Geçenlerde Ovit yayla şenliklerine katıldık, baktık ki iktidar mensuplarından kimse yok, sorduk bu iktidar mensupları gelmez mi buralara diye, aldığımız cevap manidar!

Sorulan sorulardan kaçıyorlar, emeklinin, çiftçinin sorularından kaçıyorlar. Ülkenin bütün dertleri ile alakadar olmak için 10 millet Vekilimiz ve Saadet grubu olarak 20 vekilimiz sürekli meclise soru önergesi ile insanlarımızın güncel problemlerini, sorunlarını meclise taşıyoruz.

Şu anda mecliste 4 adet parti grubu var, ikisi muhalefet, ikisi iktidar.

Biz grubu kurduğumuzda bize ilk tebrik ziyareti yapan iktidar milletvekilleri oldu. Sebebini sorunca,

Bizim içimizden geçip te söyleyemediklerimizi siz dillendirilip, söyleyeceksiniz.

Cumhurbaşkanı bir cümle kurdu; Bu gidişata 24 Mart 2024'te son vereceğiz.

Aslında Cumhurbaşkanı millete şifreli olarak şunu söylüyor:

"Ben artık bu işi götüremiyorum, ey milletim oyları muhalefete verin artık beni de rahatlatın" demek istiyor. Bunu böyle okuyup, buna göre çalışıp, yerel seçimlerle milletimizi de, Cumhurbaşkanı’nı da rahatlatmalıyız.

Terme teşkilatına katılan üç kişiye rozetlerini Milletvekili Mehmet Karaman taktı.

Son konuşmayı yapan Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci katılımcıları selamladı, ülke birliği, beraberliği ve kardeşliğine vurgu yaptı.

AdminAdmin