SİYASET
Giriş Tarihi : 23-11-2023 19:07

Saadet Partisi Samsun’da İttifak Şartını Açıkladı!

Saadet Partisi Samsun İl Başkanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Salih Şen, "Yerel yönetimler anlamında kendisini geliştirmiş ve bu anlamda şehrimize faydası dokunacağını düşündüğümüz isimler üzerinde seçim işbirliği yapılabilir" dedi.

Saadet Partisi Samsun’da İttifak Şartını Açıkladı!

Başkanlık Sistemiyle birlikte ittifakların kaçınılmaz hale geldiğini belirten Salih Şen, iktidar partisinin bile ittifak yapmadan seçimlere katılamadığını söyledi. Milletin faydası ve yararını gözeterek tüm partilerle seçim işbirliğine hazır olduklarını kaydeden Şen, "Milli Görüş belediyeciliği türk siyasi hayatında marka haline gelmiştir. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da sık sık bahsettiği 94 ruhu, bizim nazarımızda kuru bir slogandan ibaret değildir. Bu ruhun asıl sahibi Saadet Partisi ve Milli Görüş’ün efsane belediyecilik anlayışıdır. Bu anlayış, bir takım altyapı ve üstyapı çalışmalarının dışında insana dokunan ve insanı merkeze alan bir anlayıştır. Bu doğrultuda ve temel prensipler dairesinde tüm partilerle seçim işbirliğine kapımız açıktır. Şehrimize faydası dokunacağını düşündüğümüz isimler üzerinde görüşmeler yapılabilir" dedi.

SEÇİMLERE EN HAZIR PARTİ: SAADET PARTİSİ

Partisinin aday adaylığı süreciyle ilgili açıklamalarda bulunan Şen, "Biz Saadet Partisi olarak, Mayıs 2023 Genel Seçimlerinde elde ettiğimiz kazanımları yerel seçimlerde daha da ileriye taşıma kararlılığı içerisindeyiz. Bu anlamda genel seçimlerin hemen akabinde milletvekillerimizle birlikte ‘Milletin vekilleri, milletin yanında olmalıdır’ diyerek Samsun’umuz başta olmak üzere Anadolu’da 81 ilin tamamında ‘Millet-Vekili İl Buluşmaları’ gerçekleştirdik. Milletvekillerimiz yurdumuzun dört bir yanını karış karış dolaşarak vatandaşlarımızın istek ve taleplerini yerinde dinledi. Böylece yerel seçim çalışmalarının da startı verilmiş oldu. Tüm il ve ilçelerimizde aday tespit komisyonları kurularak çalışmalara başlandı. Bu anlamda seçimlere en hazır partinin Saadet Partisi olduğunu söylemek mümkün" ifadelerini kullandı.

ADAY ADAYLARIMIZI TANITACAĞIZ

Tüm ilçelerde seçimlere tek başına girecekmiş gibi hazırlandıklarının altını çizen Şen, "Aday Adayı tespit komisyonumuz da çalışmalarının sonuna yaklaşmış durumda. Tüm ilçelerimizdeki aday adayı başvuruları bir havuzda toplanarak değerlendiriliyor. Resmi olarak aday adaylığı başvurusunda bulunan adaylarımızın bir kısmını da 26 Kasım Pazar günü saat 11:00’da Atakum Belediyesi Düğün Salonunda Samsun Milletvekilimiz Mehmet Karaman beyin katılımıyla gerçekleştireceğimiz il divanımızda tanıtacağız. Aday Adaylığı başvuru süreci boyunca diğer aday adaylarımızı da kamuoyu ile paylaşmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

AdminAdmin