SİYASET
Giriş Tarihi : 11-01-2024 18:05

Saadet Partisi'nde Başkan İbrahim Seven

Belediye başkanı adaylığı için istifa eden Zekai Adem Sapancı'nın yerine Saadet Partisi İlçe başkanlığına İbrahim Seven atandı. 

Saadet Partisi'nde Başkan İbrahim Seven

Konu ile alakalı açıklamalarda bulunan Seven'in değerlendirmesi; "Belediye başkanlığı için istifa eden ilçe başkanımızın yerine genel merkezimizce görevlendirildiğimiz il başkanlığımızın yazısı ile bildirilmiştir. Hakkımızda hayırlısı olsun. Saadet Partimizin kuruluşundan itibaren aktif olarak davamızın içerisindeyiz. 2002 2014 yılları arası Ayvacık ilçemizin ilçe başkanlığını yürüttük, 2014'ten bu güne kadar da Çarşamba ilçemiz teşkilatlanmadan sorunlu ilçe başkan yardımcısı olarak görev yapmaktayım. Şimdide ilçe başkanlığımıza görevlendirildik. Çarşamba ilçemizde Erbakan hocamızın çizgisinde Milli Görüş davamızın başarıları için sorunluluğumuzunda bilinciyle yönetim kurulumuz ile dahada fazla çalışacağız. İlk imtihanımız yerel seçimler. Bu seçimlerde doğru aday, dürüst ve çalışkan meclis üyeleri ve sıkı çalışma hedefi ile ilçemizde belediye başkanlığını alma hedefindeyiz.
Adayımız Zekai Adem Sapancı 10 yıldır ilçe başkanlığı ve ticari pozisyonu ilede hemen hemen bütün köylerimizde hatta Ayvacık, Terme ve Salıpazarı ilçelerindende ticareti vesilesiyle tanınan, bildindik bir isim bu bizim için büyük avantaj. Ticaretindeki dürüst ve doğruluğunu özel yaşantısındaki sadelik, sıradanlık, samimimilik, hep güler yüzlü ve pozitif oluşu, ahlakı ve  manevi yaşam biçimi ilede hakikaten toplumun bütün siyasi eĝilimlerindeki hemşehrilerimiz tarafından gönül rahatlığıyla oy verebileceği bir aday. Kaldıki adaylık süreci öncesi yaptığımız kamuoyu yoklamaları ve adaylık açıklamasından sonraki süreçte,
Çok farklı kesimlerinden "gönül rahatlığıyla oy verebileceğim bir aday nihayet var" söylemlerini sıkça duymaya başladık bu da aday konusundaki ince eleyip sık dokumamızın sonrası isabet olmuştur. 55 yıllık tarihimizde Çarşamba ilçemiz ilk defa bu dönem, Yemeyen- yedirmeyen, Çalmayan-çaldırmayan ana gayesini siyasetinin merkezine oturtan Milli Görüş belediyeciliği ile tanışacak diye düşünüyorum.

Önce ahlak ve maneviyatı önceleyen hedefi ile yönetim kurulumuz ile var gücümüzle çalışarak Çarşamba ilçemizde  sevgi, barış ve kardeşliğin tesisi için çalışacağız. 

Bu vesileyle diğer siyasi parti adaylarına başarılar dilerim. Ahırında,  kazanan ilçemiz olsun İnşallah. İçerisine girdiğimiz üç ayların, ilçemize, milletimize hayırlar getirmesini rabbimizden niyaz ediyorum."

AdminAdmin