İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 13-10-2023 15:01   Güncelleme : 13-10-2023 15:25

Saadet Partisi’nden “Özgür Filistin” Mitingi’ne Davet

Saadet Partisi Çarşamba İlçe Başkanlığı tarafından İsrail ile savaş halinde olan Filistin’e destek için İstanbul’da düzenlenecek mitinge Çarşambalı vatandaşları davet etmek için bir açıklama yapıldı.

Saadet Partisi’nden “Özgür Filistin” Mitingi’ne Davet

Saadet Partisi Çarşamba İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Aksa Tufanı operasyonlarının başlamasının ardından Filistin ve Mescid-i Aksa davası için yıllardır duruşunu bozmayan Milli Görüş hareketi, yeniden kıyama kalktı.

Saadet Partisi Genel Merkezimiz tarafından 15 Ekim Pazar günü Filistin'e destek amaçlı "Özgür Filistin Mitingi" kararı alınmıştır.

Geçmişten günümüze Filistin ve Mescid-i Aksa davası için mücadele etmeye devam eden Milli Görüş hareketi, isral'e karşı, Müslüman kardeşlerine destek amacıyla kıyamda. Filistin meselesi bizim bakışımız ile sadece coğrafi, siyasi bir mesele değil, her şeyden önce bizim için inanç meselesidir. Çünkü orada bizim kutsalımız bulunmaktadır ve uzun süredir Mescid-i Aksa'yı canı pahasına koruyan Müslüman kardeşlerimiz var. Milli Görüş hareketi de 55 yıldır Filistin konusunu gündeme tutmakta milletimizi bilgilendirmektedir. Sonrasında dünya ölçeğinde de İslam dünyasındaki kurum ve kuruluşları bilinçlendirmiş ve harekete geçirmiştir. Erbakan hocamız hep; "Ancak güçlü olabilirsek, bir olabilirsek Filistin davasına sahip çıkabiliriz" derdi.

Bizler haklı davasında Filistin'in yanındayız.

Bu saldırılar büyük israil hedefleyenlerin programıdır. Bu bir günlük, on günlük, bir yıllık, on yıllık program değildir. Bu saldırılar bir program gereği yarın Adana'ya, Hatay'a, Diyarbakır'a velhasılı ülkemizi de yapılma olasılığını bizler siyasi oluşumu umuzun başından buyana anlatıyoruz.

Bunları tekrar anlatıp, uyarmak, bu gün Filistin'li kardeşlerimizin yanında olduğumuzu dünyaya haykırmak için Pazar günü saat 14.00'da İstanbul Maltepe açık hava toplantı alandı yüzbinlerin katılımıyla,

"FİLİSTİN'İN YANINDA OLDUĞUMUZU EN GÜÇLÜ ŞEKİLDE HAYKIRACAĞIZ"

Programa bazı siyasi partiler, STK.'larda destek vermekte olup, Cumartesi akşamı ilçemizden hareket edeciğimiz programa 7'den 70'e bütün Çarşamba'lı kardeşlerimiz  davetlidir.”

Haber Merkezi

AdminAdmin