SİYASET
Giriş Tarihi : 18-04-2024 20:12

Saadet Partisi’nin Ziyaretleri Sürüyor

Saadet Partisi Çarşamba İlçe Başkanlığı’nın 31 Mart seçimleri sonrası yeni seçilen ve tekrar seçilerek güven tazeleyen mahalle muhtarlarına ziyaretleri sürüyor.

Saadet Partisi’nin Ziyaretleri Sürüyor

Saadet Partisi Çarşamba İlçe Başkanı İbrahim Seven ve yönetim kurulu üyeleri Gazi Mahallesi Muhtarı Necdet Aybudun ve Sarıcalı Mahallesi Muhtarı Mehmet Özcan’ı ziyaret etti.

Ziyaretlerle alakalı olarak açıklama yapan Saadet Partisi Çarşamba İlçe Başkanı İbrahim Seven, “Saadet Partisi’nin ana ilkelerinden olan, sevgi, barış ve kardeşliğin teminatı olma yolunda yaptığı siyasi çalışmaları ekseninde 31 Mart mahalli idareler seçimleri sonrası alınan oy oranına sonucuna takılmadan her seçim sonrası olduğu gibi değerlendirmelerimizi, programlarımızı yaparak çalışmalarımıza başladık.

Bunun ilk adımı olarak da seçilen mahalle muhtarlarımıza nezaket ziyaretleri ile geçen hafta Sungurlu ve Yeşilırmak mahalle muhtarlarımıza birer ziyaret gerçekleştirmiştik.

Bu günde beraberimizde yönetim kurulu üyelerimizden Osman Şahin ve İmdat Köse beyler ile, İlçe merkezimiz Gazi Mahalle Muhtarımız Necdet Aybudun ile Sarıcalı Mahalle Muhtarımız Mehmet Özcan’ı ziyaret ettik. Karşılıklı sohbetler ve iyi dilek temennilerimizi ilettik. Gelecek hafta belediye başkanımızı ve diğer mahalle muhtarlarımıza da ziyaret gerçekleştirme arzusundayız” şeklinde konuştu.

AdminAdmin