SİYASET
Giriş Tarihi : 19-03-2024 17:34

Salıpazarı ‘Osman Yüksel’ Dedi

31 Mart seçimlerine yaklaşık iki haftalık bir süre kala seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı MHP Salıpazarı Belediye Başkan Adayı Osman Yüksel, miting için gittiği Avut Mahallesi’nde vatandaşların coşkusu ile karşılanırken, adet Salıpazarı’nda seçimi Cumhur İttifakı kazandı görüntüsü verdi.

Salıpazarı ‘Osman Yüksel’ Dedi

Avut mitinginde konuşma gerçekleştiren Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, “Bugüne kadar her zaman Avut Mahallemizin ve Avut’ta yaşayan hemşehrilerimizin yanında olduk. Avut Mahallemizde en büyük sıkıntımız Cemevi idi. Bununla alakalı yer tahsisini yaptık, inşaatımız bitti. Şimdi de tapu sıkıntımız var, gerekli girimleri yaptık. İnşallah tapuyu almak da Osman başkana nasip olacak. İlçemizde yapılacak daha çok iş var. Benim üç dönemim dolduğu ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin Salıpazarı ilçesinde Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi Salıpazarı Belediye Başkan Adayı olarak Osman Yüksel’i aday göstermesi ile yola çıktık. Sizlerin de desteği ile inşallah Osman başkan 31 Mart seçimlerinden zaferle ayrıldığında her zaman yanındayız ve destekçisiyiz. Sizlerden Cumhur İttifakı MHP Salıpazarı Belediye Başkan Adayı Osman Yüksel’e 31 mart seçimlerinde tam destek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Akgül’ün ardından söz alan Cumhur İttifakı MHP Salıpazarı Belediye Başkan Adayı Osman Yüksel ise şunları söyledi:

“Sizlerin karşısına bir siyasi partinin adayı olarak gelmedim, sizin karşınıza bir evladınız, bir kardeşiniz, içinizden biri bir arkadaşınız olarak geldim. Avut Mahallemizi ve sorunlarını yakinen biliyorum. Avut’a güzel işler yapıldı, ancak Avut Mahallemizde yapacak daha çok güzel işlerimiz var. Mahallemizin tapu sorunu var bunu biliyoruz ve bunu çözmek sizlere karşı bizim boynumuzun borcudur. Biz bu yola Salıpazarı’na ve tüm mahallelerine hizmet etmek, sizlere hizmetkar olmak için çıktık. İlçemize ve mahallemize Cumhur İttifakı ile en iyi hizmetleri yapabilmemiz için 31 Mart yerel seçimlerinde hepinizin desteğini bekliyorum.”

Miting sonrası vatandaşlar Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ve Cumhur İttifakı MHP Salıpazarı Belediye Başkan Adayı Osman Yüksel’e sevgi gösterisinde bulundu.

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin