SİYASET
Giriş Tarihi : 05-03-2024 21:52

Salıpazarı’nda Osman Yüksel’e Sevgi Seli

Salıpazarı ilçesinde gerçekleştirilen Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Seçmen İletişim Merkezi(SİM)’nin açılışına katılan binlerce vatandaş Cumhur İttifakı MHP Salıpazarı Belediye Başkan Adayı Osman Yüksel’e sevgi gösterilerinde bulundu.

Salıpazarı’nda Osman Yüksel’e Sevgi Seli

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Seçmen İletişim Merkezi(SİM) açılışında konuşma gerçekleştiren Cumhur İttifakı MHP Salıpazarı Belediye Başkan Adayı Osman Yüksel, “Öncelikle bizleri bu önemli göreve layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ diyen bilge liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye sonsuz teşekkür ediyorum.

Biz 44 mahallemizi gezmeye, sizlerin evlerine misafir olmaya, sıkmadık el girilmedik gönül bırakmamaya, biz sizlerin öncelikle gönüllerini almaya kararlıyız. Sizlerin evlerine misafir olurken, 44 mahallemizi gezerken oradaki talepleri, eksiklikleri de not alıyoruz ve inşallah 31 Mart yerel seçimlerinden sonra inşallah Salıpazarımıza Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Halit Doğan ile en iyi şekilde hizmet edip Salıpazarımıza çağ atlatacağız. Bizim ilçemize sevdamız var. Ben bugün bizleri burada yalnız bırakmayan tüm Salıpazarılı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan ise şunları söyledi:

“Salıpazarımız bugün caddeleriyle, sokaklarıyla ayrı bir güzellik taşıyor. Salıpazarı ilçemizde yaşlımıza, emeklimize, vatandaşımıza sahip çıkmak ve hizmet etmek için yola çıktık. Ben görüyorum ki Salıpazarı bizi ‘Osman’sız bırakmayacak. Osman başkanın burada attığı her adım bizim adımımızdır, verdiği her söz bizim sözümüzdür. Salıpazarı rahat olsun. Salıpazarı, bu memlekette tekstil bilinmezken Halil Akgül’ün gayretleri ile tekstil fabrikası kuran ilçemizdir. Salıpazarı doğalgazla buluşmuş, Salıpazarı yaptığı lokantacılık faaliyetleri ile Samsun’a turizm anlamında katkıda bulunmuş bir ilçemizdir. İnşallah Osman başkanımla bunu daha da ileriye taşıyacağız.”

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilerek Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Seçmen İletişim Merkezi(SİM) açılışı gerçekleştirildi.

Programa ayrıca AK Parti Samsun Milletvekilleri Ersan Aksu, Orhan Kırcalı, MHP MYK Üyesi Hüseyin Edis, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Ersin Sandıkcı, MHP Çarşamba İlçe Başkanı Özgen Alper Yalçın, MHP Salıpazarı İlçe Başkanı Hakan Düzenli, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkanı Ender Gür, Cumhur İttifakı AK Parti Terme Belediye Başkan Adayı Şenol Kul, Canik Belediye Başkanı ve AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı katıldı.

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin