SPOR
Giriş Tarihi : 01-11-2023 15:26

Salıpazarı'nda Sevgi ve Spor Bir Arada

Salıpazarı'da düzenlenen renkli etkinlikte çocuklar, spor ve eğlenceyle dolu bir gün geçirerek Sevdamız Samsun'un neşesine ortak oldu.

Salıpazarı'nda Sevgi ve Spor Bir Arada

Sevdamız Samsun Genel Merkezi, Salıpazarı Kaymakamlığı, Salıpazarı Belediyesi, Herkes İçin Spor Federasyonu, Samsun Capoeira Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, Salıpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Salıpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü birliğinde, ilçede çocuklara yönelik düzenlenen program renkli anlara sahne oldu.

Salıpazarı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe anasınıfı ve ilkokul öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. Öğrenciler, kurulan parkurlarda çeşitli spor etkinlikleriyle eğlenceli zaman geçirdi. Programın sonunda çuval yarışları, halat çekme gibi oyunlarla keyifli anlar yaşandı. Yüz boyama etkinliği ve çeşitli hediyelerle ödüllendirilen çocuklar, etkinliğin ardından Sevdamız Samsun Genel Merkezi tarafından kendilerine hediye edilen oyuncaklarla mutlu bir gün geçirdi.

Programa katılan Salıpazarı Kaymakamlığı Salih Başara, Salıpazarı Belediyesi Başkanı Halil Akgül, Sevdamız Samsun Genel Başkanı Nuri Seven, Samsun Capoeira Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Güngör Doğanay, Salıpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatih Sağlam ve Salıpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş, çocukların ülkenin geleceği olduğunu vurgulayarak, etkinliklere katılanlara teşekkür ettiler. Sevdamız Samsun Genel Başkanı Nuri Seven, mutlu çocukların topluma faydalı bireyler olacağını belirterek, etkinliklerin devam edeceğini ifade etti.

AdminAdmin