SPOR
Giriş Tarihi : 08-10-2022 15:29

Samsun Derbisi Yarın

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 4. Grup’ta mücadele eden Çarşambaspor, Samsun derbisinde yarın Atakum Belediyespor’a konuk olacak.

Samsun Derbisi Yarın

Yarın Atakum Belediyespor sahasında saat 14.00’te başlayacak karşılaşmaya hafta boyunca hazırlanan Çarşambaspor’da İSKAR Cumhuriyet Üniversitesi karşılaşmasında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Muhammed Enes dışında eksik bulunmazken Çarşambaspor ligin ikinci haftasında 3 puanla tanışmak istiyor.

Çarşambaspor’u yeniden profesyonel lige taşımak istediklerini söyleyen Başkan Özkan Yıldırım, “Bu sezon lige şampiyonluk parolası ile başladık ve Teknik Direktörümüz Mehmet Seçkin ile istişareler sonucunda kadromuzu kurduk. Üstün oynadığımız Cumhuriyet Üniversitesi karşılaşmasında yediğimiz şanssız bir golle sahadan mağlup ayrıldık. Cumhuriyet Üniversitesi karşılaşmasında üstün oynayan taraf bizdik, ancak şansın da bazen yanınızda olması gerekiyor. Şans yüzümüze gülmedi. İnşallah yarın Atakum karşısında bu şanssızlığı yaşamayacağız ve ilk galibiyetimizi alacağız. Biz takımımıza güveniyoruz ve taraftarlarımızın da bu takıma güvenmesini istiyoruz. Biz yeniden profesyonel lige dönüşü hep birlikte başaracağız” şeklinde konuştu.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin