SAMSUN HABER
Giriş Tarihi : 10-08-2023 16:36

“Samsun, Karavan Tatilinin Gözde Şehri”

Samsun Büyükşehir Belediyesi  Atakum ilçesinde bir alanı karavan park olarak dizayn ederek karavan park üçe yükseltti. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir; Samsun artık karavan tatili yapmak isteyenlerinde gözde şehri” dedi.

“Samsun, Karavan Tatilinin Gözde Şehri”

Son yıllarda turizmin gözdesi karavanlara gösterilen ilgiye paralel kentlerde de karavan park yerlerinin sayısı artırılıyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi ‘de Atakum ilçesi Taflan Bölgesinde bir alanı daha karavan park olarak dizayn etti. Terme ve Canik’ten sonra Atakum ilçesinde hizmete giren karavan parkla da Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne ait karavan park sayısı üçe yükseldi. Büyükşehir Belediyesi’ne ait Karavan Park’ta her şey tatilcilerin konforuna göre tasarlandı. Misafirlere de tatilin, denizin ve doğanın tadını çıkarmak kaldı.

“KARAVAN PARK SAYISINI 3’E ÇIKARDIK”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir; “Samsun her açıdan çok güzel bir şehir. Tatil noktasında bir çok alternatife sahip. Denizimiz, sahilimiz, yeşil alanlarımız, doğamız hepsi görülmeye değer alanlar. Bizde istiyoruz ki bu şehre gelen tüm misafirlerimiz memnun kalsın. Bu nedenle belediye olarak turizme dair gerekeni yapma gayretindeyiz. Son yıllarda karavan tatilcilerinin şehrimize olan ilgisinin de farkında olarak karavan park sayımızı 3’e çıkardık. Terme ve Canik’ten sonra bir Karavan Park alanı ‘da Atakum ilçemizde oluşturduk. Samsun artık karavan tatili yapmak isteyenlerinde gözde şehri diyebiliriz” dedi.

Tesis Sorumlusu Harun Yiğit; Misafirlerimize en güzel hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Onlarda buradan memnun ayrılıyor. Sıcak duş, tuvalet, çamaşırhane gibi hizmetlerimiz var. Karavan tatilcilerine ihtiyaçlarının hepsini maksimum seviyede sunma gayretindeyiz” dedi

Karavan Park’ı kullanan tatilcilerden Dursun Ali Demir; Burası çok güzel. Banyosu, lavabosu. Çamaşır hane hizmeti. Karavancıların en çok ihtiyacı olan şeyler bunlar. Çok beğendik ve memnunuz hizmetten. Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederiz” dedi.

Murat Parlakkılıç isimli vatandaş ise “Çok güzel bir tesis. Rahat rahat geliyoruz. Tatilimizi yapıyoruz.” İfadesini kullandı.

AdminAdmin