SAMSUN HABER
Giriş Tarihi : 03-10-2023 15:03

Sanayi Bölgelerinde Hummalı Çalışma

Samsun Büyükşehir Belediyesi, şehrin ekonomisi için önemli olan sanayi bölgelerinde de alt ve üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler 19 Mayıs Sanayi Sitesi, Örnek Sanayi Sitesi ve İlkadım Sanayi sitesinde tamamlanan beton yol çalışmasının ardından kaldırım çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Sanayi bölgelerimizin her türlü altyapı ihtiyacını karşılamaz için gayretle çalışıyoruz. Bölgede yaptığımız beton yol uygulamasının ardından güzergahtaki kaldırım çalışmalarımızda hızla sürüyor” dedi.

Sanayi Bölgelerinde Hummalı Çalışma

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından sanayi bölgelerindeki ulaşım altyapısını güçlendirmek amacıyla başlatılan beton yol ve kaldırım yenileme çalışmaları hızla ilerliyor. Kutlukent Bulvarı’nda beton kaplama çalışmasında 2 yıl öncesinde 1350 metre gidiş, 1350 metre dönüş şeridi yapılan yolun son olarak geçen ay 250 metrelik gidiş şeridi de tamamlandı. Kutlukent Bulvarı’nda 1500 metrelik güzergahta yayaların güvenli olarak kullanımı için yaya kaldırım yapım çalışmaları sürüyor. Tamamlanan beton yol çalışması sürücülere daha dayanıklı ve konforlu bir ulaşım imkanı sunulurken yayalar için ise kaldırım çalışmaları hassasiyetle gerçekleştiriliyor.

KALDIRIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Yapılan çalışma ile ilgili bilgi veren Yol Yapım ve Bakım Onarım Dairesi Başkanlığı Tekkeköy Şube Şefi Mustafa Gür, “19 Mayıs Sanayi, İlkadım Sanayi ve Örnek Sanayi bölgelerinde başkanımızın talimatları ile belirlemiş olduğumuz öncelikli yollarda çalışmalarımız başladı. Öncelikle beton yolumuzu tamamladık. İki taraflı olarak yaya kaldırım çalışmaları da tamamlanmak üzere. Bundan ayrı olarak sanayi bölgesindeki altyapı eksikliklerini öncesinde giderip kullanımda zorluk çekilen, vatandaşların mağduriyet yaşadığı bütün yolların kaplamasını tamamlayacağız” diye konuştu.

SANAYİ BÖLGELERİNİN ALTYAPISI GÜÇLENİYOR

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, sanayi bölgelerinde yapılan alt ve üstyapı çalışmalarına çok önem verdiklerini belirterek “Sanayi bölgelerimizin her türlü altyapı ihtiyacını karşılamaz için gayretle çalışıyoruz. Bölgede yaptığımız beton yol uygulamasının ardından güzergahtaki kaldırım çalışmalarımızda hızla sürüyor. Sanayi bölgelerimizin güçlenmesi, kentimizin ekonomisinin büyümesini destekleyecek. Bu noktada sanayi bölgelerimiz için her zaman her türlü desteği vermeye hazırız. Tüm ekiplerimizle birlikte şehrimizin her noktasında ulaşım altyapısını modernize ediyor ve vatandaşlarımızın daha konforlu ulaşım imkanlarına kavuşması için gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz ” şeklinde konuştu.

AdminAdmin