SİYASET
Giriş Tarihi : 04-02-2024 19:36

Sapancı, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Saadet Partisi Çarşamba Belediye Başkan Adayı Zekai Adem Sapancı, İlkadım Mahallesi’ni ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürdü.

Sapancı, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Saadet Partisi Çarşamba Belediye Başkan Adayı Zekai Adem Sapancı, beraberinde Saadet Partisi Çarşamba İlçe Başkanı İbrahim Seven ve meclis üyesi adaylarından oluşan bir heyet ile İlkadım Mahallesi’nde esnaf ve pazaryeri ziyaretinde bulundu.

Vatandaşın ülke genelinde yaşadığı ekonomik sıkıntıların farkında olduklarını dile getiren Saadet Partisi Çarşamba Belediye Başkan Adayı Zekai Adem Sapancı, “Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi rahmetli Necmettin Erbakan Hocamız bu ülkede ne zaman koalisyonda olsa ya da ne zaman il ve ilçelerimiz Milli Görüş Belediyeciliği ile bir araya gelse ardından hep refah ve huzur arttı. Ülke olarak çok önemli bir seçime gidiyoruz ve Allah’ın izni ile 1 Nisan itibari ile ilçemizde ve ülkemizde Milli Görüş Belediyeciliği ile yeniden ekonomik refah ve huzur sizlerin de desteği ile inşa edeceğiz. Bu nedenle tüm vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz” şeklinde konuşarak vatandaşların istek ve temennilerini de dinledi.

AdminAdmin