SİYASET
Giriş Tarihi : 20-07-2023 20:24

Sapancı ve Sel’den Fikir Alışverişi

Mecliste 20 kişilik milletvekili ile grup oluşturan Saadet Partisi ve Gelecek Partisi’nin iki ilçe başkanı Saadet Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Zekai Adem Sapancı ve Gelecek Partisi Çarşamba İlçe Başkanı İdris Sel, Saadet Partisi İlçe Başkanlığı’nda bir araya geldiler.

Sapancı ve Sel’den Fikir Alışverişi

Karşılık fikir alışverişinden sonra ortak açıklama yapan başkanlar; "Kurulan meclis grubumuz ülkemize, ilimize, ilçemize hayırlı olsun. İlk toplantımız geçen hafta mecliste toplandı ve coşkulu bir kalabalık ile genel başkanlarımız Temel Karamollaoğlu ve Ahmet Davutoğlu çok önemli açıklamalarda bulundular. 'Milletimizin hayrına olacak bütün çalışmalarda hayra motor, şerre fren olacağız' diyerek açıklamışlardır, Mecliste kısır çekişmelerden ziyade, farklı ses, farklı üslup, farklı bir heyecan geleceğine inancımız tamdır. Siyasetin çok zor olduğu bu dönemde yerel seçimlere de az zaman kalmışken, genel merkezlerimizin alacağı kararlar doğrultusunda bizlerde ilçemizde üzerimize düşeni yapmak, milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Grubumuzun Samsunumuzdan da Saadet Partili Milletvekilimiz Mehmet Karaman Bey’in olması bizler için avantaj, mecliste sesimiz olacaktır. Bu vesileyle siyasetimizi sevgi, barış ve kardeşlik ilkeleri ile yoğurarak yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştular.

İki ilçe başkanı daha sonra son seçimlerde Millet İttifakı partilerinden Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Çarşamba İlçe Başkanı İlhan Yürükcü’yü ilçe binasında ziyaret ederek karşılık fikir alış verişinde bulundular.

CHP Çarşamba İlçe Başkanı Yürükcü ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sapancı ve Sel’e teşekkür etti.

AdminAdmin