SAĞLIK
Giriş Tarihi : 08-02-2024 16:24

Sendika Temsilcileri, Çarşamba Devlet Hastanesi’nin Yeni Yönetimiyle Bir Araya Geldi

Sendika Temsilcileri, Çarşamba Devlet Hastanesi’nin Yeni Yönetimine Hayırlı Olsun Ziyareti Gerçekleştirdi.

Sendika Temsilcileri, Çarşamba Devlet Hastanesi’nin Yeni Yönetimiyle Bir Araya Geldi

Öz Sağlık-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Muhittin Sever ve ilçe temsilcileri, Çarşamba Devlet Hastanesi’ne yeni atanan Başhekim Op. Dr. Serap Samut Bülbül ile idari amirlerini ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini sundular.

Çarşamba Devlet Hastanesi’ne başhekim olarak yeni atanan Op. Dr. Serap Samut Bülbül, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Serdar Bekmez ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Şule Alçay’ı makamlarında ziyaret eden; Öz Sağlık-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Muhittin Sever, Şube Başkan Yardımcısı Melek Yüksel ve sendikanın Çarşamba Temsilcileri Nuri Çakır, Özkan Yıldız, Enes Yılmaz, Ayşegül Tatbalcı,  onlara yeni görevleri için hayırlı olsun temennilerini ilettiler.  Başhekim Bülbül konuklarına teşekkür ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktardı. Sendikacılar ile hastane yöneticileri ziyaretlerde sağlık alanında ki konuları da değerlendirdiler.

Çarşamba Devlet Hastanesinde çalışan üyeleri de ziyaret eden Öz Sağlık-İş Sendikası başkan ve temsilcileri,  işlerinde kolaylıklar dileyerek varsa sorunlar hakkında üyelerden bilgiler alarak karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Program sonrası konuşan Öz Sağlık-İş sendikası Samsun Şube Başkanı Muhittin Sever,” yeni atanan başhekimimiz ve yöneticilerimize işlerinde ve görevlerinde hayırlar dileyerek onlarla bir araya geldik” dedi.  Sendika olarak büyük bir camia olduklarının ve Çarşamba da ise 320 üyeye sahip olduklarının altını çizen Başkan Sever, “sağlık çalışanları tüm insanlar için kutsal bir görev icra ediyorlar.  Onlara önce büyük saygı duyuyor ve sendika olarak ta her zaman yanlarından olduklarını her koşulda belirtiyoruz. Ayrıca bizleri samimiyetle ve nezaketle karşılayan ve güzel sohbetleri olan değerli başhekimiz ve yöneticilere de teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber: Ahmet Naci KILAVUZ

AdminAdmin