SİYASET
Giriş Tarihi : 23-02-2024 16:31

Şenol Kul Gündüz Kırsal Mahallelerde Gece Ev Toplantılarında!

AK Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul, gündüz kırsal mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelirken gece katıldığı ev toplantılarında da sorun ve talepleri dinledi. Şenol Kul toplantılarda 'birlik ve beraberlik' mesajı vererek, dayanışma içerisinde hep birlikte Terme'nin geleceğini inşa edeceklerini belirtti.

Şenol Kul Gündüz Kırsal Mahallelerde Gece Ev Toplantılarında!

Samsun'un AK Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesinde halk buluşmalarına ara vermeden devam ediyor.  

HAYALLERİMİZ UMUTLARIMIZ ORTAK

Gündüz kırsal mahallelerde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul, gece de davet üzerine ev toplantılarına katılarak seçilmesi halinde ilçeye yapmak istedikleri projeleri anlatıyor. Toplantılarda birlik, beraberlik mesajı veren Kul, "Bizler birbirimize kenetlenmiş bir aileyiz. Hayallerimiz, hedeflerimiz ve umutlarımız ortak. Her birimiz bu cennet topraklarında daha mutlu, huzurlu ve kaliteli bir yaşam sürmek istiyoruz. Bunu dayanışma içinde birlikte yapacağız. Yolumuz uzun ve yapılacak işimiz çok biliyoruz. Ama Terme'mizin geleceği, kalkınması ve refahı için tüm gücümüzle çok çalışacağız" dedi.

BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Şenol Kul, AK Parti Terme İlçe Başkanı İsa Baş, MHP Terme İlçe Başkanı Ercan Kaya, ve partilerin yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Terme Belediyesi Meclis Üyesi adaylarıyla da bir araya geldi. Tanışma ve motivasyon toplantısında konuşan Şenol Kul, omuz omuza vererek 31 Mart'ta yaşanacak zafere adım adım ilerlediklerini, Cumhur İttifakı ortakları olarak her zamanki gibi ortak akıl ile karar vererek hareket edeceklerini belirterek, "Ülkemizin genelinde milletimizin tercihinin yine hizmet belediyeciliğinden yana olacağına, Cumhur İttifakı kadroların vatanımızın her karış toprağına ulaştırdığı eserlerin katlanarak devam edeceğine yürekten inanıyorum" ifadelerini kullandı.

SAMTER'İ ZİYARET ETTİ

Bu arada AK Parti Belediye Başkan adayı Şenol Kul, Samsun Termeliler Derneği'ni (SAMTER) AK Parti İlkadım Belediye Başkan adayı İhsan Kurnaz ile birlikte dernek başkanı Recep Ormancı ve yönetim kurulu üyelerini de ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

AdminAdmin