İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 04-12-2023 13:37

"Sevgi Varsa Engel Yoktur!"

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Kılıç, mesajında, bir toplumun gerçek gücünün, içindeki her bireyin potansiyelini en üst düzeye çıkarması ve herkesin insan haklarına saygı göstermesiyle ölçüldüğünü belirtti.

Engelli vatandaşlarımızın karşılaştığı zorlukları ve engelleri kaldırmak için gerekli tüm adımları atmanın gayreti içinde olduklarını kaydeden Kılıç, "Asıl engel sevgisizliktir. Hayatlarındaki her türlü engeli, yüreklerindeki sevgi ile aşan; kararlı duruşları ve çabalarıyla hepimize güç veren kardeşlerimizin daima yanındayız.

Engelli vatandaşlarımızın yaşamına dokunmak, sevgiyle ve anlayışla bir köprü kurmak hepimizin görevi. Dünya Engelliler Günü, farkındalığı artırmak ve birbirimize daha çok destek olmak için bir fırsattır. Unutmayalım, hepimiz aynı dünya üzerinde yaşıyoruz ve hepimiz bir engelli adayıyız. Engellerin yıkılması için hep birlikte, birlikte hareket etmeliyiz. SEVGİ VARSA ENGEL YOKTUR!

Bu vesileyle, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün, engelli kardeşlerimizin sorunlarına yönelik toplumsal duyarlılığın artmasına ve farkındalık oluşturmasına vesile olmasını temenni ediyorum.

AdminAdmin