ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 09-09-2023 17:04

Silahla Yaralama Olayında 1 Tutuklama

Çarşamba ilçesi Demirli Mahallesi’nde cenaze namazı sırasında çıkan silahlı kavga olayı ile alakalı olarak 1 kişi tutuklandı.

Silahla Yaralama Olayında 1 Tutuklama

Olay 06 Eylül 2023 tarihinde Çarşamba ilçesi Demirli Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Ömür Kahraman isimli vatandaş cenazeye katılmak için Demirli Mahallesi Merkez Camii’ne gitti. Bu sırada cami önünde silahlı kavga çıkarken silahlardan birinden çıkan kurşun Kahraman’ın ayağına isabet etti. Durumun ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ayağından yaralanan Ömür Kahraman sağlık ekipleri tarafından kaldırıldığı Çarşamba Devlet Hastanesi’nden yapılan ilk müdahalesinin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı ve Kızılot Karakol Komutanlığı tarafından başlatılan soruşturma sonucunda O.K. ve N.C.E. gözaltına alındı. O.K. jandarmadaki ifadesinin ardından savcılık kararı ile serbest bırakılırken, N.C.E. ise jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği Çarşamba Adliyesi’nde çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Merkezi

AdminAdmin