İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 17-03-2023 19:22

Simitçi Yusuf Cafe Açıldı

Simitçi Yusuf Cafe, Orta Mahalle Atatürk Bulvarı’nda yapılan açılış ile hizmete açıldı.

Simitçi Yusuf Cafe Açıldı

Çarşamba’da açık alanda Yeşilırmak manzaralı tek işletme olduklarını dile getiren Simitçi Yusuf Cafe sahibi Fatih Yıldız, “Simitçi Yusuf firması olarak Orta Mahalle Atatürk Bulvarı’nda açık alanda Yeşilırmak sahilinde insanlarımızın sohbet edebileceği ve zaman geçirebileceği güzel bir ortamı vatandaşlarımızla buluşturmak adına cafe alanında hizmet vermeye başladık.

İşletmemizde sıcak ve soğuk içeceklerin yanı sıra dondurma, ıslak hamburger, tost, gözleme, börek, simit ve poğaça olarak geniş bir menü ile hizmeti veriyoruz. İnsanlarımızın güzel zaman geçirebileceği bir alanı yaratmak istedik ve Çarşamba için yeni bir işletme ve istihdam sağlayabilmek adına yola çıktık.

Çarşamba Belediye Başkanımız Sayın Halit Doğan da ilçemizde sosyal belediyecilik anlamında güzel çalışmalar yapıyor ve ilçemizde Yeşilırmak sahilinin kullanabilmesi adına bu çalışma için her türlü desteği sağladı, bu anlamda da kendisine çok teşekkür ediyorum.

İnsanlarımıza işletmemizde güler yüzlü, hijyenik ve damak tadına hitap eden bir hizmet sunmayı ve ailelerin ve insanların rahat bir şekilde oturarak sohbet edebileceği ve zaman geçirebileceği bir yer oluşturduk” diyerek işletme hakkında bilgiler verdi.

Açılışa siyasi parti temsilcileri ve davetliler ile vatandaşlar katıldı.

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin