SAMSUN HABER
Giriş Tarihi : 15-06-2023 15:37

Sınava Girecek Öğrencilere Ücretsiz Ulaşım

Samsun Büyükşehir Belediyesi, 17-18 Haziran tarihlerinde Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek tüm öğrencilere, velilere ve sınav görevlilerine ücretsiz ulaşım imkanı sağlayacak.

Sınava Girecek Öğrencilere Ücretsiz Ulaşım

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) yapılacağı 17-18 Haziran tarihlerinde öğrenciler ve veliler ile sınav görevlilerine Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ A.Ş. tarafından ücretsiz ulaşım hizmeti verecek. Öğrenciler, veliler ve öğretim görevlileri sınav yerlerine ulaşım için sınav giriş belgelerini veya görevli belgelerini göstererek 07:00 - 18:00 saatleri arasında tramvay ve otobüslerden ücretsiz olarak faydalanabilecek.

‘GENÇLERİMİZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ’

YKS sınavına girecek olan tüm öğrencilere başarılar dileyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize YKS sınavında başarılar diliyorum. Onlara inanıyoruz. Gençlerimiz bizim için çok değerli ve onları seviyoruz. Hayatlarını kolaylaştırmak, daha iyi sosyal ve ekonomik şartlar sunmak bizlerin görevi. Gençlerimiz için her türlü çalışmayı yapmak için gayret ve samimiyetle çalışıyoruz. Bu kapsamda 17-18 Haziran tarihlerinde yapılacak olan YKS sınavına girecek tüm öğrencilerimiz, velilerimiz ve sınav görevlilerimiz, sınav yerlerine gidiş ve dönüşlerinde SAMULAŞ'a ait tramvaylar ile diğer toplu taşıma araçlarından ücretsiz olarak faydalanabilecekler” dedi.

AdminAdmin