SİYASET
Giriş Tarihi : 23-01-2024 14:45

“Sizlerin Hizmetinde Olmaya Söz Veriyorum”

Yeniden Refah Partisi Salıpazarı Belediye Başkan Adayı Alim Çakır, Salıpazarı Belediye Meydanı’nda gerçekleştirdiği adaylık açıklamasında “1 Nisan sabahı 7/24, hiç durmaksızın sizlerin hizmetinde olmaya söz veriyorum” dedi.

“Sizlerin Hizmetinde Olmaya Söz Veriyorum”

Yeniden Refah Partisi Salıpazarı Belediye Başkan Adayı Alim Çakır’ın adaylık açıklama programında konuşma yapan Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, “Şiarımız tütmeyen ocak, kaynamayan tencere bırakmayacağız. Yoksula yar ve yardımcı olacağız. Yolsuzluğa geçit vermeyeceğiz. Yolsuzluk ve yoksullukla mücadele birinci şiarımız olacak. Milli görüş belediyeciliğinin temel şiarı; ahlaklı belediyeciliktir. Ahlak olmazsa orada şefkat ve merhamet olmaz. İnşallah adaleti 1 Nisan sabahı Türkiye’ye tesis edeceğiz. Adil düzeni hep birlikte kuracağız. Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğim takdirde israfı bitireceğiz. Su da yüzde 50 indirim yapacağız. Açlık sınırının altında maaş alan ve sosyal yardım alma hakkı olan emeklilerimize tramvay ve otobüslerde geçerli olmak üzere 60 biniş hakkı olan Samkart dağıtacağız. Her ay et girmeyen evlere 400 lira et desteği ve kış aylarında 400 liralık doğalgaz desteği vereceğiz. Şehrimizi çöp, çukur ve çamurdan kurtaracağız. Kentsel dönüşümü yapıp mağduriyet yaşatmayacağız. Tarım A.Ş.’yi kuracağız, üreticimize alım garantili ürünler yetiştireceğiz. Tarım A.Ş. üreticimizin ürününü alacak satacak ve üreticimizin hesabına paralarını yatıracak. Ulaşılabilir bir belediye başkanlığı yaparak Samsunumuza hizmet edeceğiz” şeklinde konuştu.

“SİZLERİN HİZMETİNDE OLMAYA SÖZ VERİYORUM”

1 Nisan sabahı hiç durmaksızın Salıpazarı’nın hizmetinde olacağını dile getiren Yeniden Refah Partisi Salıpazarı Belediye Başkan Adayı Alim Çakır ise şunları söyledi:

“2013 yılında Salıpazarı Belediyesi’ne girerek çeşitli kademelerde görev yaptım ve son 4,5 yıldır da Belediye Başkan Yardımcılığı görevi yürüterek Salıpazarı’na hizmet için kendimi adadım. Başkan yardımcılığım döneminde gitmedik mahalle, gitmedik ev bırakmayarak bana verilen yetki ile sizler için en iyisini yapmaya çalıştım. Beni bu kürsüye çıkaran sizler oldunuz. Biz burada anketlerde, temayüllerde, yoklamalarda siz Salıpazarlılar ‘Alim Çakır’ dediniz. Allah, Necmettin Erbakan hocamızın bize miras bıraktığı Milli Görüş iradesini tek ortaya koyan Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan ile yol yürümeyi, bu kutlu davada birlikte olmayı nasip etti. Allah nasip ederse 1 Nisan sabahı 7/24, hiç durmaksızın sizlerin hizmetinde olmaya söz veriyorum.”

Programa Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanı İbrahim Yaşar, Yeniden Refah Partisi ilçe başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin