SİYASET
Giriş Tarihi : 29-04-2023 18:00

“Sizlerin Vekili Olacağım”

Seçim çalışmaları kapsamında Çarşamba ilçesinde mahalle ziyaretlerinde bulunan İyi Parti Samsun Milletvekili Adayı Ahmet Karkucak, “Ben bir Çarşambalı olarak mecliste sizlerin vekili olacağım” dedi.

“Sizlerin Vekili Olacağım”

Seçim çalışmaları kapsamında Eğrikum, Boyacılı, Kurtahmetli ve Gökçeli mahallelerini ziyaret eden İyi Parti Samsun Milletvekili Adayı Ahmet Karkucak ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda, “İyi Parti ve Millet İttifakı olarak tarımsal anlamda, sulama anlamında kısacası üreticimizin yararına olacak projelerimiz var. Üreticilerimize gübre ve yem desteği vereceğiz. Tüketen toplumdan yeniden üreten topluma geçeceğiz. Ancak bu şekilde ekonomik anlamda kalkınabiliriz. Ancak bu durumda üreticimiz ürettiği üründen, yetiştirdiği hayvandan para kazanarak işini daha da severek yapar. Ben doktor olmamın yanında Kızılot Mahallesi’nde üreticilik de yapıyorum ve yaşadığınız sorunları çok iyi anlıyorum. Bu nedenle de artık mevcut iktidarın gitmesi ve Millet İttifakı’nın iktidara gelmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.

SİZİN VEKİLİNİZ OLACAĞIM

Bir Çarşambalı olarak tüm vatandaşların desteğini istediğini dile getiren Karkucak sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Ben Çarşamba’nın öz be öz evladı olarak karşınızdayım. Ben Ankara’da kalmayı çok düşünmüyorum. Toplantılarıma katılıp sonra Samsun’a gelecek ve yine halkımızla iç içe olacağım. Hatta Ankara’da bir misafirhane açarak Ankara’ya gelen insanlarımızı da ağırlayacağım, hatta bende o misafirhanede kalacağım. Diğer zamanlarda Samsun’da Çarşamba’da sizlerin arasında olacağım. Diğer partilerin adayları gibi ben burada misafir değilim. Bakıyorsunuz diğer partilerin bazı adayları ya misafirhanede kalıyorlar ya da bir otelde bir katı kapatmışlar orada kalıyorlar. Bu insanlar seçimden sonra gidecek ve bir daha nerede bulacaksınız? Bu insanlara nasıl iş yaptıracaksınız? Ama ben Çarşambalı Ahmet’im ve bana her zaman ulaşabilecekseniz. İşte bu nedenle 14 Mayıs seçimleri için yola çıktım ve desteğinizi istiyorum.”

BU SANTRAL VATAN HAİNLİĞİDİR

Eğercili Mahallesi’ne kurulan Biyokütle Enerji Santrali ile alakalı da konuşan İyi Parti Samsun Milletvekili Adayı Ahmet Karkucak, “Çarşamba Ovası’nın göbeğine bir santral kurdular ve burada ağaç yakılacağını söylediler. Peki ne zamana kadar ağaç yakılacak ya da kaç dönem ağaç yakılacak? Türkiye Cumhuriyeti’nin topraklarına milyonlarca ton Avrupa’nın çöpü getirildi ve depolandı. Bunun karşılığında para alıyorlar. Biz 4.-5. sınıf insan değiliz. Seçimden sonra adı biyokütle enerji santrali olan santrallerde bu çöpleri yakarak imha edecekler. O zaman bu ülkenin havası ne olacak, üretim nasıl olacak? Bunları düşünmemiz gerekiyor. Bizlerin 14 Mayıs’tan sonra Millet İttifakı’nın iktidarı ile Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı şekilde eski benliğimize dönmemiz gerekiyor” diyerek sonlandırdı.

Milletvekili Adayı Karkucak’a ziyaretlerinde İyi Parti Çarşamba İlçe Başkanı Turhan Yazıcı ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

AdminAdmin