İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 28-09-2022 12:36

Sonkaya, ÇARGİAD Yönetim Kurulu İle Buluştu

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Başkan Adayı Ayhan Sonkaya, 2 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek seçimler öncesinde Çarşamba Genç İşadamları Derneği(ÇARGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Gençtomurcuk ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Sonkaya, ÇARGİAD Yönetim Kurulu İle Buluştu

Çarşamba Göl Restoran’da ÇARGİAD yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Adayı Sonkaya, Çarşamba’da yaşayan gençler için gerçekleştirmek istedikleri istihdam projeleri için fikir alışverinde bulundu.

Gençlerin iş ve çalışma hayatındaki öneminin farkında olduklarını dile getiren Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Başkan Adayı Ayhan Sonkaya, “Daha öncede açıkladığımız gibi gençlerimizin ve kadınlarımızın ilçemizdeki istihdamına büyük önem veriyoruz. Önceliğimiz olan Organize Sanayi Bölgemizin tamamlanmasından sonra ilçemize sağlanacak 7 bin kişilik istihdam dışında da ilçemizdeki gençlerimiz ve kadınlarımız için istihdam projeleri üreteceğiz. Çarşamba Genç İşadamları Derneği’ni bu bağlamda kendimiz için bir şans olarak görüyoruz.

Genç yaşta iş hayatına atılmış bu kardeşlerimiz ile bu akşam fikir alışverişinde bulunduk ve yapmak istediklerimiz ve yapabileceklerimizi konuştuk. Bu değerli kardeşlerimizin hepsi ilçemizde istihdam sağlıyor ve bunu daha ileri nasıl taşıyabiliriz birlikte fikir alışverişinde bulunduk. Yaptığımız istişareler sonucunda da inşallah 3 Ekim itibari ile de yapılabilecekleri yapmak adına kolları sıvayacağız. Zaten bizim meslek gruplarındaki adaylarımız içerisinde de genç kardeşlerimiz var. Biz hem ilçemize hizmet sağlamak hem de genç kardeşlerimize destek sağlamak istiyoruz” diye konuştu.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin