İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 16-09-2022 16:32

Sonkaya, Salıpazarı’nda Üyelerle Buluştu

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Başkan Adayı Ayhan Sonkaya ve meclis üyesi adayları odanın Salıpazarı’nda ticaret yapan esnafları ile özel bir alabalık tesisinde bir araya geldi.

Sonkaya, Salıpazarı’nda Üyelerle Buluştu

Salıpazarı’nda oda üyesi esnaflara yönelik bir konuşma yapan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Başkan Adayı Ayhan Sonkaya, “Malumunuz 2 Ekim Pazar günü Ticaret Odamızın seçimi var. Ekibimizle birlikte yola çıktık ve Salıpazarı üyelerimizin listesinde de Kerim Akgül ağabeyimizi listemize aldık. Amacımız Çarşambamıza, Salıpazarımıza, Ayvacığımıza hizmet etmek istiyoruz. Şu anda temeli atılan bir Organize Sanayi Bölgemiz var. İlk hedefimiz göreve geldiğimizde 7 bin kişiye istihdam sağlayacak bu projeyi tamamlamak için tüm ekibimizle mücadele edeceğiz. Bunun dışında da gerçekleştirmek istediğimiz projelerimiz var. Bunları da sizlerin de desteği ile hep birlikte yapacağız. Sizlerin sorunlarını dinleyip seçildikten sonra da sizlerin sorunlarını da çözüme kavuşturmak için çalışacağız. 2 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek olan seçimlerde sizlerin değerli desteğini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Programa ayrıca Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Salıpazarı Ziraat Odası Başkanı Zafer Ersoy, Salıpazarı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adem Osma ve esnaflar katıldı.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin