SİYASET
Giriş Tarihi : 11-01-2024 15:12

"Terme İçin Hazırım, Kararlıyım"

Terme'nin AK Parti Belediye Başkan aday adayı Şenol Kul, şehrin geleceğini planlı bir şekilde inşa etmeye, toplumun her kesimine ve gönüllere hitap edecek projeleri hayata geçirmek için "Hazırım ve kararlıyım" dedi.

Samsun'un AK Parti Terme Belediye Başkan aday adayı Şenol Kul,  vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Kul, göreve gelmesi halinde çalışmalarında şeffaf, katılımcı, dürüst ve samimi olacağını, istikrarlı ve hesap verebilirlik ilkeleriyle de hareket ederek kenti geleceğe taşıyacaklarını belirtti.

HAZIRIM, KARARLIYIM

Terme'nin her alanda gelişmesine katkı verecek sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusundaki çok önemli projelerin hayata geçirileceğini ifade eden Terme Belediye Başkan aday adayı Şenol Kul, "Toplumun her kesimine ve gönüllere hitap edecek projeler bir bir yerine getirilecek. İnsan odaklı projelerimiz sayesinde hemşehrilerimize konforlu bir yaşam sunulacak. Bunun için hazırım ve kararlıyım" dedi. Belediye çalışmalarında eşitlik ve adalet içinde olacağını, istişareler sonucu kararlar alınacağını da ifade eden Şenol Kul, dezavantajlı bireylerin ihtiyaçlarının sağlanacağını, toplum içindeki statülerinin artırılmasına duyarlılık göstereceğini de vurguladı.

TERME SORUNLARINDAN ARINDIRILACAK

Terme'de hemşehrilerine hizmet etmek için gece-gündüz çalışacaklarını, ilçeyi sorunlarından arındırılmış bir şehir haline getirileceğini de ifade eden Şenol Kul, altyapı ve üst yapıların iyileştirilmesi sürecinin tüm kamu, kurum ve kuruluşlarla koordineli bir şekilde çalışma yapılarak sürdürüleceğini de sözlerine ekledi.

AdminAdmin