SAMSUN HABER
Giriş Tarihi : 02-05-2024 15:31

Büyükşehir’den 100. Yıl Bulvarı’nda Hummalı Çalışma

Samsun Büyükşehir Belediyesi, 100. Yıl Bulvarı üzerinde deforme olmuş tüm kavşak ve yolları ekiplerin hummalı çalışmasıyla daha konforlu ve güvenli hale getiriyor. Başkan Halit Doğan, “Gece gündüz süren özverili çalışmalarımızla 100. Yıl Bulvarı’nı kısa bir sürede yenileyeceğiz” dedi.

Büyükşehir’den 100. Yıl Bulvarı’nda Hummalı Çalışma

17 ilçede yol yapım bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdüren Samsun Büyükşehir Belediyesi, şehrin en işlek güzergahlarından biri olan 100. Yıl Bulvarı’nda da yenileme çalışmaları yapıyor. Yoğun gece mesaisi ile Ilıca Çeşmesi Kavşağı, Çiftehamam Kavşağı, İlim Yayma Kavşağı , Meskenler Kavşağı ile Çiftehamam Kavşağı ile Unkapanı Kavşağı arasındaki yolu ve Modernpazarı Köprüsü kavşağındaki yan yolları kısa sürede yenileyen ekipler Ağabali Kavşağı’nda da çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Yaklaşık 15 gün önce başlayan yenileme çalışmalarının bir hafta içinde tamamlanması planlanıyor.

100. Yıl Bulvarı’nda yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “ 100. Yıl Bulvarı’nda çeşitli nedenlerle bozulan alanlar vardı. Ekiplerimiz hemen o alanlarda gerekli çalışmayı başlattı. 100. Yıl Bulvarı en işlek noktalardan biri. O yüzden ekiplerimiz trafik yoğunluğunun en az olduğu gece saatlerinde mesai yaparak yenileme çalışmalarını gerçekleştiriyor. 4 kavşakta çalışmalar tamamlandı. Kalan bölümler de kısa sürede tamamlanacak. Gece gündüz süren özverili çalışmalarımızla 100. Yıl Bulvarı’nı kısa bir sürede yenileyeceğiz” dedi.

AdminAdmin