SİYASET
Giriş Tarihi : 23-12-2023 15:49

"Terme, Türkiye Yüzyılı’nda Çok Farklı Olacak"

Terme Belediye Başkan aday adayı Şenol Kul,  ilçeyi daha ilerilere taşımak, daha yaşanabilir ortam oluşturmak ve hemşehrilerine iyi bir gelecek sunma amacıyla yola çıktığını, Terme'nin Türkiye Yüzyılı’nda çok farklı olacağını belirterek, "Terme'de hedeflenen ve hedeflenecek yatırımlar katlanarak artacak ve ilçemiz vizyonu değişecek" dedi.  

AK Parti Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, seçim çalışmaları kapsamında, partisinin aday göstermesi ve  halkın teveccühü ile başkan seçilmesi halinde ilçede yapacağı yol haritalarını aktarmaya devam ediyor. Şenol Kul, halk buluşmalarında ve ev ziyaretlerinde yaptığı görüşmelerde Terme'de verimsiz yatırımlar yapmak yerine   öncelikli alanlarda daha etkin ve sürdürülebilir yatırımlara önem vereceklerini söyledi.

TERME, TÜRKİYE YÜZYILI'NDA ÇOK FARKLI OLACAK

Terme'yi daha ileriye taşımak, daha yaşanabilir ortam oluşturmak ve hemşehrilerine iyi bir gelecek sunma amacıyla yola çıktığını ve bunlara yönelik proje bazlı planlamaların hazır olduğunu ifade eden Şenol Kul, "Terme'mize fayda sağlayacak hedeflenen ve hedeflenecek yatırımlar katlanarak arttırılacak ve şehrimizin vizyonu değişecek. İlçemizin gelişimine ve değişimine katkı olmasına, yenilikçi fikirlerin oluşması için çalıştaylar düzenleyerek ortak akılla şehrimizi geleceğe hazırlayacağız. Önümüzde Terme için çok önemli planlarımız var. İnsan odaklı bu planları tek tek hayata geçireceğiz. Türkiye Yüzyılında Terme çok farklı olacak" dedi.

BÜYÜKŞEHİR İLE AKTİF ÇALIŞILACAK

AK Parti Terme Belediye Başkan aday adayı Şenol Kul, belediyecilik deneyimi, bilgi birikimi ve şehri kalkındırmanın temelini oluşturacak vizyon projeleri hayata geçirerek  beklentileri yerine getireceğini de söyledi. Kul, ilçedeki tüm mahallelerde yol, su,  altyapı gibi hizmetlerin karşılanması için Büyükşehir Belediyesi ile aktif bir çalışma içinde olacaklarını da ifade etti. 

AdminAdmin