İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 02-08-2023 12:33

Terme'de Bir İhtiyaç Daha Gideriliyor

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç Asri Mezarlık karşısında yapımı devam eden gasilhane binasındaki çalışmaları yerinde inceledi.

Terme'de Bir İhtiyaç Daha Gideriliyor

Terme Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Elmalık Mahallesi'nde bulunan asri mezarlık karşısında inşa edilen gasilhane'de çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

İlçede cenaze hizmetlerinin daha verimli hale getirilmesi amacıyla Asri Mezarlık karşısında inşa edilen gasilhane projesinde Mescit, abdesthaneler, bay-bayan cenaze yıkama alanları, morg, otopark ve idari birimler yer alıyor.

Gasilhane binasındaki çalışmaları yerinde inceleyen Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Geçtiğimiz ay temelini atarak inşasına başladığımız yeni gasilhanemizin kaba inşaatı bitmek üzere. Çalışmaları her fırsatta yerinde inceliyor ve yakından takip ediyoruz.  İlçemizin bir ihtiyacını daha gideriyoruz. Çalışmalarımızın bitmesi ile birlikte ilçemiz modern ve günümüz ihtiyaçlarını tam olarak karşılayabilecek yeni bir gasilhaneye sahip olacak. 1000 metrekarelik alanda 250 metrekare kapalı alana sahip gasilhanemizde Mescit, abdesthaneler, Bay-Bayan cenaze Yıkama Alanları, morg, otopark ve idari birimler yer alacak. İlçemize hayırlı olsun" dedi.

AdminAdmin