SİYASET
Giriş Tarihi : 02-01-2024 14:55

"Terme'de Hizmetler Yüz Güldürecek"

AK Parti Terme Belediye Başkan aday adayı Şenol Kul, kendi döneminde mahallelere götürülecek hizmetlerin yüz güldüreceğini söyledi. Belediye işletmelerinin kâr amacı olmadan toplumun tüm kesimlerine hitap edecek şekilde dizayn edileceğini belirten Şenol Kul, Terme'yi yeni bir başlangıç ile birlikte daha ileri seviyeye taşıyacaklarını vurguladı.

AK Parti'nin Terme'de Belediye Başkan adayının açıklanması merakla beklenirken, diğer aday adayların aksine gece gündüz halk buluşmalarını sürdüren Şenol Kul, toplumun tüm kesimleri ile bir araya geliyor. Hem partisinin sosyal politikalarını hem de göreve gelmesi halinde Terme’ye yapacaklarını anlatan Şenol Kul, şehrin geleceği için dev adımlar atılacağını söyledi.

BELEDİYE TESİSLERİ KAR AMACI OLMADAN HİZMET VERECEK

Terme'nin mahallelerinde sokaklarında ve caddelerinde adeta sıkılmadık el bırakmayan, gece de ev ziyaretlerine sürdüren Şenol Kul, konuşmalarında birlik ve beraberlik içinde şehri çok daha iyi ve ileri seviyelere taşıyacaklarını ifade etti. Her mahallede amacına ve ihtiyaca uygun çalışmalar yapılacağını bunun için yol haritalarının hazır olduğunu dile getiren Şenol Kul, hizmetlerin yüz güldüreceğini belirterek, "Belediye işletmelerinde ve yeni yapılacak tesislerde kâr amacı olmadan hizmet verileceğini buradan açıklıyorum. Bu tesisler toplumun tüm kesimlerine hitap edecek. Fiyatlar buna göre ayarlanacak. Ayrıca belediyenin yıllık ücret tarifeleri vatandaşlarımızın şartlarına göre dizayn edilecek. Her konuda halkımızın yararı gözetilecek ve ona göre hareket edilecek” dedi.

YENİ BİR BAŞLANGIÇ TERME'Yİ İLERİYE TAŞIYACAK

Terme için yapılması gereken çok iş olduğunu vurgulayan Şenol Kul, şehrin yeni bir başlangıç ile birlikte daha ileri seviyeye taşıyacaklarını, tüm sosyal sorunların çözümüne yönelik çalışmalar yapılacağını, ayrıca Terme'de yol sorunun kökten çözümlenmesi için ekipler oluşturulacağını da sözlerine ekledi.

AdminAdmin