SİYASET
Giriş Tarihi : 25-12-2023 14:45

"Terme'de Kalkınma Hamlesi Başlatılacak"

AK Parti Terme Belediye Başkan aday adayı Şenol Kul, her alanda ilçe tarihinin en büyük  kalkınma hamlesini başlatacaklarını açıkladı. Belediyenin klasik hizmetlerinin yanı sıra eğitimde, sağlıkta, kültürde, sanatta, sosyal ve ekonomik destek gibi pek çok alanda yenileme ve iyileştirmelerin yapılacağını belirten Şenol Kul, "Terme'de değişimi ve gelişimi en küçük sokaklarda bile hissettireceğiz" dedi.

Samsun'un AK Parti Terme Belediye Başkan aday adayı Şenol Kul, yüksek potansiyele sahip Karadeniz'in doğa harikası Terme'yi her alanda kalkındırmak için değişim hamlesi başlatacaklarını söyledi. Göreve gelmesiyle birlikte merkezine insanı alan, adil ve hakkaniyet içinde hesap verebilir bir yönetim anlayışıyla çalışacağını dile getiren Şenol Kul, "Hedefim; Terme'yi çağdaş, modern ve gelişmiş bir şehir yapmak" dedi.

AMACIM TERMELİLERİN MUTLU OLMASI

Terme'de, ilçe tarihinin en büyük kalkınma hamlesinin başlatılacağını, klasik belediye hizmetlerinin yanı sıra eğitimde, sağlıkta, kültürde, sanatta, sosyal ve ekonomik destek gibi pek çok alanda yenileme ve iyileştirmelerin yapılacağını ifade eden Şenol Kul, "Biz geleceğin Terme'sini inşaa etmeye talibiz" dedi. Terme'de değişimi ve gelişimi en küçük sokaklarda bile hissettirecek kalkınma hamlelerini gerçekleştirmeye hazır olduklarını belirten Şenol Kul, "Benim amacım Terme'de yaşayanların mutluluğudur. Çünkü Termeli hemşehrilerimiz, daha iyi bir kentte ve daha iyi koşullarda hayatını sürdürmeyi hakediyor” ifadelerini kullandı. Terme’de ortak fikir ve önerilerle geliştirilecek projelerin daha fazla insanın hayatına dokunmasına katkı vereceğini de dile getiren Kul, topluma fayda yaratacak kaliteli, verimli ve etkin projelerin uygulanmasının diğer şehirlere örnek olacağını da belirtti.

GEZİCİ SAĞLIK OTOBÜSÜ DEVREYE ALINACAK

AK Parti Terme Belediye Başkan aday adayı Şenol Kul, özellikle kırsal mahallelerde vatandaşların sağlığının korunması için gezici sağlık otobüslerinin devreye alınacağını böylece düzenli aralıklarla vatandaşların sağlık kontrolünden geçeceği müjdesini de verdi.  Kul, bunun yanı sıra  gençlere sınavlara hazırlık eğitimleri verileceğini, yaz spor kampları düzenleneceğini ayrıca ilçeye yeni parklar kazandıracağını, tüm parkların da yeniden  revize edileceğini de açıkladı.

AdminAdmin