İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 13-12-2022 13:27

Terme'nin Meşhur Lezzetleri Tanıtılacak

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, "18 Aralık Pazar günü ilçemizde gerçekleştireceğimiz Pide-Pirinç-Balık Festivali'ne tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.

Terme'nin Meşhur Lezzetleri Tanıtılacak

Terme Belediyesi, geçtiğimiz ay yapmayı planladığı ve ertelenen 2. Pide-Pirinç-Balık Festivali için tüm hazırlıklarını için tamamladı.

YÖRESEL LEZZETLER TADILACAK

Festivalin içeriği hakkında bilgi veren Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Geçen ay ertelediğimiz  Festivalimizi 18 Aralık Pazar Günü Tüm hemşerilerimizle bir araya gelerek gerçekleştireceğiz.Geçen yıl hamsi olarak başlattığımız festivalimize bu yıl yöresel lezzetlerimiz pirincimizi ve pidemizi ekledik. Pilav kazanlarımız kaynamaya, Pide fırınlarımız ısınmaya, hamsi için ızgaralar közlenmeye başladı. Hafta sonu birçok yöresel lezzetin yer alacağı, birbirinden değerli şeflerimizi  ve uluslararası gurmeleri ağırlayacağımız yarışmalar yapacağız. Misafirlerimiz bu festivalde Termemizin pide ve pirinci başta olmak üzere tüm yöresel ürünlerimizi tadacaklar" şeklinde konuştu.

KOLİVA VE DOĞUKAN ALSAY COŞTURACAK

Başkan Ali Kılıç ayrıca, "Meşhur yöresel lezzetlerin yanında festivalimizi Doğukan Alsay ve KOLİVA Grubu'nun muhteşem sahne programları ile taçlandıracağız. Tüm hemşehrilerimizi bu muhteşem festivalde ağırlamaktan onur duyarız" diye konuştu.

AdminAdmin