İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 21-02-2024 11:46

Terme'ye ‘Galericiler Sitesi’ Kurulacak

AK Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul, ikinci el minibüs satışında Türkiye'de ilk sırada bulunan Terme'ye 90 bin metrekarelik alan üzerine 'Galericiler Sitesi' kurularak büyük bir sorunun çözüme kavuşturulacağını söyledi.

Terme'ye ‘Galericiler Sitesi’ Kurulacak

Cumhur İttifakı AK Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul, seçim çalışmaları kapsamında galerici esnafını ziyaret etti.

GALERİCİLER SİTESİ KURULUYOR

Galerici esnafıyla sohbet ederek taleplerini dinleyen Şenol Kul, İkinci el minibüs satışında yüzde 60'lık paya sahip olarak Türkiye'de ilk sırada yer alan bu sektörün  bir çatı altında bulunacağı müjdesini verdi. Terme'de ticaretin itici gücü olarak hizmet veren galericiler için Cumhuriyet Mahallesi Ordu karayolu üzerinde 90 bin metrekarelik alanda 'Galericiler Sitesi' kurulacağını belirten AK Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul, bu konudaki arsa tahsisinin gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Kul, “Önceki belediye başkanlığı dönemimde bu konu üzerinde çok çalıştık. Artık sonuç alınmış durumdadır. Bazı prosedürlerin yerine getirilmesiyle birlikte galericiler sitesinin inşasına başlanacak" dedi.

KARAYOLU ÜZERİNDE OLUMSUZLUKLAR GİDERİLECEK

Terme'de 100'ün üzerinde ikinci el minibüs alım-satım galerisinin bulunduğuna da dikkat çeken Şenol Kul, galericiler sitesinin faaliyete başlamasıyla birlikte araç trafiğinin yoğun olduğu karayolu üzerindeki olumsuzlukların giderileceğini ifade etti.

HIZIR ORUCU İFTARINA KATILDI

AK Parti Terme Belediye Başkan adayı Şenol Kul, esnaf buluşmalarının ardından Sakarlı Mahallesi Kültür ve Cemevi’ni ziyaret ederek Hızır Orucu iftarına katıldı. 

AdminAdmin