İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 13-03-2024 13:00

Tüfekçi ve Köz Vatandaşlarla İftarda Buluştu

İyi Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekçi ve İyi Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Hüseyin Köz, Kabaceviz Mahallesi’nde vatandaşlarla iftar yemeğinde buluştu.

Tüfekçi ve Köz Vatandaşlarla İftarda Buluştu

İftar yemeği öncesinde konuşma gerçekleştiren İyi Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Hüseyin Köz, “31 Mart tarihinde demokrasinin gereği bir seçim gerçekleştireceğiz. Bu seçimin kardeşlik içerisinde geçmesini ve ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. 31 Mart seçimleri için çok iddialı olarak çıktık, Çarşamba’yı hep birlikte idare etmek için yola çıktık ve inşallah Samsun’da İmren Nilay Tüfekçi, Çarşamba’da da ben 31 Mart akşamı sandıktan zaferle çıkacağız.

1 Nisan’dan sonra da Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın İmren Nilay Tüfekçi ile birlikte teknik ekibimizi de yanımıza alarak mahalle mahalle gezeceğiz ve mahallelerin eksikliklerini sizlerle birlikte belirleyerek yatırımlar yapacağız. Ben iftar programımıza geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Köz’ün ardından söz alan İyi Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekçi ise şunları söyledi:

“Genel seçimlerde milletvekili adayı olarak yola çıkmıştım, şimdi de Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı olarak yola çıktım. Çıktığımız yol zorlu bir yol, ancak sizlerin de desteği ile inşallah zoru başaracağız. Kazandıktan sonrası daha da zor, çünkü Samsun nüfusuna göre baktığımızda Kocaeli’nden sonra Türkiye’nin en borçlu ikinci belediyesi durumunda bulunuyor. İki buçuk yılda bu borcu makul bir seviyeye çekebiliriz. Bu iki buçuk yıllık süre zarfında tabi ki Samsun’a değer katacağız. Tarımsal alanda, sanayi alanında yapacağımız yatırımlarla Samsun’u cazibe merkezine inşallah sizlerle birlikte getireceğiz. İftar programımıza icabet ettiğiniz için bende hepinize teşekkür ediyorum, hayırlı Ramazanlar diliyorum.”

İftar programına İyi Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekçi, İyi Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Hüseyin Köz’ün yanı sıra İyi Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, İyi Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mevlüt Güngör ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin