SİYASET
Giriş Tarihi : 26-03-2024 21:03

“Tüm Belediyelerde İddialıyız”

Çarşamba’ya bir ziyaret gerçekleştiren Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman, “Saadet Partisi olarak önemli bir seçime gidiyoruz ve seçime girdiğimiz her belediyede seçimi kazanmak için iddialıyız” şeklinde konuştu.

“Tüm Belediyelerde İddialıyız”

Büromuza ziyarette bulunan Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman, habercarsamba.net ve samsunokur.com İmtiyaz Sahibi Yaşar Karaman ile sohbet ederken, “Saadet Partisi olarak 31 Mart yerel seçimlerinde en çok belediye başkan adayı çıkaran partiyiz. İktidar partisi bile bizim kadar aday çıkaramadı. Bizler rahmetli Erbakan hocamızdan aldığımız mirası en iyi şekilde temsil etmek için var gücümüzle, doğru yoldan şaşmadan çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

TÜM BELEDİYELERDE İDDİALIYIZ

31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkan adayı gösterdikleri tüm belediyelerde iddialı olduklarını dile getiren Saadet Partisi Samsun Milletvekili Karaman sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Rahmetli Erbakan hocamız bize her zaman halkımıza hizmet etmeyi birinci öncelik olarak tembihlerdi. Bizler de onun yolunda, onun davasına sahip çıkıyoruz. 31 Mart yerel seçimlerinde en genç 208 belediye başkan adayımız ile Türkiye’nin yaş ortalaması en genç belediye başkan adaylarına sahibiz. Genç ve dinamik bir ekip ile sahalardayız. İnşallah bunun sonucunu da 31 Mart akşamı göreceğiz. Çarşamba ilçemizde de Belediye Başkan Adayımız Zekai Adem Sapancı mahalle mahalle, esnaf esnaf geziyor. Adaylığı açıklandığı günden itibaren sahada çalışıyor. Allah’ın izniyle kendisi de seçimlerde muvaffak olacak. Biz tüm Türkiye’de tüm belediye başkan adaylarımız ile seçimi kazanacak iddiaya sahibiz.”

Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman’a ziyarette Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şen ve Saadet Partisi Çarşamba Belediye Başkan Adayı Zekai Adem Sapancı da eşlik ederken, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren habercarsamba.net ve samsunokur.com İmtiyaz Sahibi Yaşar Karaman, Saadet Partisi Samsun Milletvekili Karaman ve beraberindekilere teşekkür ederek seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin