SİYASET
Giriş Tarihi : 19-04-2023 20:24

“Tüm Çarşambalıların Oyuna Talibim”

Büromuza ziyarette bulunan İyi Parti Samsun Milletvekili Adayı Op. Dr. Ahmet Karkucak, “Çarşamba’nın öz evladı olarak tüm Çarşambalıların oyuna talibim” dedi.

“Tüm Çarşambalıların Oyuna Talibim”

Millet İttifakı olarak 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan genel seçimlerden zaferle ayrılacaklarından emin olduklarını dile getiren İyi Parti Samsun Milletvekili Adayı Op. Dr. Ahmet Karkucak, “Ben Çarşamba’nın Kızılot köyündenim. Samsunumuzun her bölgesine önem veriyorum ve her yeri geziyorum. Önümüzde çok önemli bir seçim var. İnsanlarımız ekonomik olarak, toplumsal olarak huzursuz ve bu seçimlerde iktidarın değişmesi gerekiyor. Seçim beyannamemizi hazırladık ve insanlarımızın görüşüne sunduk. İyi Parti olarak Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener önderliğinde genç, dinamik ve çok kaliteli bir kadroya sahibiz. İşinin ehli pek çok isim kadrolarımızda yer alıyor. Türkiye’nin bu sıkıntılı günleri atlatması için iktidar olmamız gerekiyor ve halkımız bize büyük teveccüh gösteriyor. İnşallah 15 Mayıs sabahı bu ucube sistemden kurtulmuş olacağız. Ben Çarşamba’nın öz evladı olarak tüm Çarşambalıların oylarına talibim” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren habercarsamba.net ve samsunokur.com imtiyaz sahibi Yaşar Karaman, İyi Parti Samsun Milletvekili Adayı Op. Dr. Ahmet Karkucak’a teşekkür ederken, ziyarette İyi Parti Çarşamba İlçe Başkanı Turhan Yazıcı ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Haber Merkezi

AdminAdmin